Jag gråter!?

Det är inte långt kvar iaf, snart kommer tårarna att spruta!! Jag har så jävla ont, jag vet verkligen inte vart jag ska ta vägen:'( Inte bara magen utan nedre ryggen värker nästan mer. Det är äckligt så ont jag har! Jag orkar knappt stå alls, skitbra när man jobbar på dagis och tar hand om barn eller hur.. Jävla skit smärta!!!!!!!!!

Jag skulle kunna somna nu. NU. Smärtan gör mig otroligt utmattad. Ja jag ber om ursäkt för tyck-synd-om-mig-skriveriet men jag har faktiskt riktigt jävla ont!! Men istället ska jag snart (eller om en halvtimme-timme!?) åka och handla julklappar med min pojkvän. Eller han ska köra mig iaf.

Blir alltså en rusch-handling eftersom klockan är såpass mycket redan nu! Men jag vet ju vad jag ska ha så det ska ju gå snabbt. Bara jag inte får med mig en massa skit som alltid när jag är på Ikea. Suck. Måste hålla i pengarna nu såhär innan jul ju!

Skulle även behöva gå in på toys r us för att handla ett spel. Det ska bli en julklapp åt mig själv från mams o paps, bara att dem inte orkar åka dit när jag ändå ska dit och verkligen önskar mig det.. Då vet jag två julklappar jag ska få i år. Men vad det andra är vill jag inte avslöja. Hihi. Men nu när klockan tickar iväg vet jag inte om det hinns..

Om jag får det gjort har jag bara älsklings julklapp kvar sen. Vilket är väldans skönt! Den får jag nog be papi åka med mig för att köpa eller något, om jag inte hinner och hittar något ikväll?Har iofs Tildas kvar också men den köper ju vi gemensamt.

Här kommer en bild på mitt smarta "datorbord" jag köpte på Ikea i helgen:)
Snyggingen som använder det är ingen mindre än min älskling <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback