MARIE PICASSO

Det blev en usökt middag, Nettan bjöd på fläskfile i ugn med vitlökssmör (?) över och ris:) SMARR. Till det blev det även tomat o lök i dressing. Mycket trevligt att bli bjuden på middag i sitt eget kök, haha.

Efter maten satte vi oss alla tre i soffan och bara satt, ingen var väl speciellt partytaggad så.. Käkade av allt godis vi köpt och prövade även på att stoppa i oss hela tuggummit (såna där bamsingar ni vet) i munnen på en gång, bara Nettan lyckades och vi har självklart detta på bild;)

När Idol började var det absolut totalfokus på det! GO MAAAARIE!! Jag tyckte absolut att hon var bäst igår, Amandas första låt var inge bra alls så enligt mig blev det 3-2 till Marie;D Höhö. Sen gick hon och vann hela jävla skiten, precis som jag hoppats på hela tiden :D :D SÅ JÄVLA RÄTT! Hon var mycket mer värd det än Jenssen. Oh yes. Jag hoppas verkligen att det går bra för Marie nu, hennes röst får mig att få gåshud alltså. Grymt bra!

Efter finalen bytte vi till tv400 för att kolla Eftersnack, snacka om att man är (var?) idolnörd :D Riktigt kul att se hur det ser ut efter och även lite intervjuer med bl a Amanda, Gynning & Berg (EKOOOOO?!) och sen Marie såklart:)

Där någonstans började jag må riktigt illa och satt hela tiden o sa att jag kommer att spy. Jag fattade inte varför jag mådde så illa för jag åt knappt något godis alls under Idol och så. Drack inget heller för den delen. Hur som helst, jag bytte till mjukisar, låg o vände o vred på mig och tog bort mitt smink. Mitt i borttagningen fick jag en host (en sån som man gör när man ska spy) och öppnade ytterdörren eftersom Cämi satt på toan, haha. Två sekunder senare spydde jag en jävla massa där ute!! FYFAN. Precis efter åkte Nettan & Cämi hem och jag mådde som vanligt igen. Normalt eller hur? Nej men det beror nog på mina p-piller, som vanligt. AAARGGG.

Sen la jag mig för att sova och så vaknade jag upp tio imorse och var helt utvilad:) Nu sitter jag här helt klar. Älskling kommer o hämtar mig snart så ska vi åka till Ikea med Tomi (och kanske Tilda?). Tomi ska köpa säng och jag tänkte mest kolla runt lite och försöka hitta några billiga assietter:)

Sen ska jag o älskling kolla på hans match som han inte spelar eftersom han är sjuk. Och därefter ska vi hem till mig och laga middag och sen ha jäääääääävligt mysigt tillsammans. Hihiihihi <3

Lägger upp bilder från igår senare. Nu ska jag borsta tänderna. CIAOOO

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback