"Minijul" och utgång!

Idag är det dags för minijulen hos min älskling. Vi (läs JAG) ska laga middagen åt allihop, bara för att älskling berättade hur gott det vart när jag gjorde det sist. Så det ska bli fläskfilé och pommes chatteu (vet ej hur det stavas?). Gott ska det iaf bli, om det smakar som sist ja? Med sallad och bea, MUMS. Haha.

Sen vankas det utgång vilket inte låter helt fel! Jag är grymt partysugen, har varit det sen tbs kvällen i tisdags. Så planerna just nu är väl att efter middagen och lite föring (?) drar vi ner och kollar läget på tbs (coloseum), möter antingen Emmi där eller innan:) 

Älskling snacka om att han inte hade råd eller lust att dricka men han kunde följa med en stund och ha bilen med? Hoppas han inte ångrat sig(a) Vore ju inte helt fel att åka bil, men o andra sidan är det ju roligare om han också dricker där, jaja vi får se hur kvällen slutar.. Om det nu skulle vara dött på tbs drar vi nog till stan, eller hem. Det beror på vilket humöret är och om suget still is there?

Igårkväll gjorde jag i ordning tacos till mig, Miranda o älskling:) Det var smarrigt. Sen hjälpte älskling pappa med garaget en stund och när han kom in igen åkte vi ner till gula villan för att hyra en film, På smällen blev det. Mitt i filmen somnade Miranda bredvid mig i soffan, sötnosen. Så när filmen tog slut lyfte jag över henne. Sen låg jag o älskling o kolla på teve halva natten.

Idag fick vi åka med älskling till centrum där Mirandas mamma kom o hämta henne:) Sen kom papi så han fick handla min nyårsdricka fasstän vi inte ens vet vad vi ska göra då, men bra att ha drickat klart hur som helst ju. Sen åkte jag med päronen hem.

Jag har testat min locktång nu:) Jag var väl inte så bra direkt men övning ger ju färdighet, haha. Och jag är nöjd med resultatet, det ser livfullt ut nu, hihi. Måste nog göra en gång till sen innan vi ska ut eftersom det går ut så lätt.. Men bra var den allt! Och snyggt äre. <3

Nej nu ska jag bara slappa tills min älskling kommer o hämtar mig, dom har nån fjantig mixmatch med a-laget just nu men den pallade jag inte kolla på. Han hämtar mig efter istället;)

ciaaoo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback