Pepparkakor :)

Idag började jag tidigare eftersom Jörgen fortfarande var hemma, men sen fick jag sluta 16 istället för 16.30 så det var skönt;) Hade bara två barn kvar tjugo i fyra så jag gick in på andra avdelningen och då släppte dem iväg mig.

Nettan kom o plocka upp mig på jobbet så åkte vi ner till willys. Där köpte jag pepparkaksdeg, kavel och formar:) Sen åt vi lite mat på donken innan vi åkte mot salem för att sola. Det var grymt skönt och jag somnade ju självklart, jobbigt att vakna av att man ligger lite åt sidan med huvudet och munnen öppen ;D HAHA. Fyfan vad ful jag är!

Kände mig redan lite bränd när jag klädde på mig efteråt, tog 20 minuter förstärkning idag istället för 10 som förra gången, så det är väl det som gjort mig röd då. Hoppas bara inte det blir värre under natten för jag slipper gärna vara ett stoplyse på jobbet imorgon;)

När vi kom hem till mig så åt vi lite pepparkaksdeg, höööhö. Sen satte vi på julmusiken och ugnen o började baka:) Nettan mobba mig hela tiden men jag var faktiskt jätteduktig! AHH. Pepparkakorna blev superfina, allihop;D Men jag tycker inte om o äta hemmagjorda pepparkakor, det är ju bara degen som är god! mahhaa.

När N åkte började Ugly Betty precis så jag kollade till första pausen innan jag hoppa in i duschen:) Sen har jag bara kollat på det och nu är det ju snart slut. Då ska jag ringa min älskling och sen måste jag se på D H.

Sen blir det nattinatti för jag börjar ju 7 imorgon. Efter jobbet vet jag ej vad som sker.. Om min pojkvän vill komma direkt hit och äta middag med mig, eller om vi ska sova här eller hos honom? Eller på varsitt håll kanske? Vi får se vad som bestäms då.

Här är några bilder från vårt bak idag;)

   
Nettan måste ju lixom "voilaaa" bredvid sina kakor (visssst) men mina vart bannemej lika bra! (andra bilden) Och dem var inte ens brända när vi tagit ut dem, så jävla bra ugn ;D

Byebye

Kommentarer
Postat av: majda

Skriv den 1000:e kommentaren i min blogg och vinn en hemlig present!

Postat av: Nettan

haha mina blev klart bäst :D

2007-12-05 @ 15:32:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback