Barnflicka,

Haha, fan vad det låter muppigt! Men vad ska jag annars kalla mig själv? Jag har haft Sarah en av två nätter nu, allt gick superbra. När hon kom igår var hon lite avvaktande och höll sig mest till mami eftersom hon känner henne väl, sen när vi gått ut till mig och mamma gått in så gick det super! Hon pyssla i sin bok, lekte med webbkameran på datorn och lyssna på disneymusik:) Hon stortrivdes, som det såg ut iaf!
Värre var det att få henne att sova. Jag försökte se på OC men hon låg o snacka hela tiden och jag var tvungen att Titta dit, hit, här, där. Javisst! Men hon är söt! Efter OC stängde jag av teven o la mig i sängen vid datorn och sa - God natt nu Sarah! Då tog det typ två minuter sen snarka hon;D Gulligt.

Då kunde jag sätta på teven igen, stänga av datorn o ringa älskling. Snarkar man så sover man! När jag pratat klart med älskling kolla jag slutet på enough, jag vet inte hur många ggr jag sett den men jag älskar verkligen den filmen! J LO är grym! Efter den försökte jag sova..
Kollade på klockan; 3, 3.18, 3.30, 4.00, 4.30, 5.00, 5.20 osv! Rooooligt!! Jag hade alla möjliga problem, jag låg obekvämt, jag kunde inte svälja för det satt typ fast slem i halsen, magen gjorde ont och jag vet inte vad. Så en rolig natt var det verkligen inte. När jag sen vaknade tio minuter innan klockan skulle ringa gav jag upp! In i duschen, superskönt! Sen tände jag lamporna, satte på teven och klädde på mig, men Sarah sov fortfarande så jag fick väcka henne helt enkelt. Det tog längre tid än jag räknat med för henne att bli klar och vi var ute precis i tid till bussen, då fick hon ändå ta med sig mackan för att hon skulle hinna äta upp den. Väl på dagis ville hon inte att jag skulle gå, suck. Men tillslut kom jag därifrån och tog en prommis hem:)

Har precis bäddat bort nu.. Ska bara vila tills det är dags att hämta henne och åka till ikea:) När vi kommer hem sen ska jag laga middag åt oss, och älskling som också ska sova här inatt<33 Sen får vi inte glömma bolibompa! Och imorgon ska jag endast lämna henne på dagis så är det klart för den här månaden:) 500 kr rikare, ohyes!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback