Semeldagen:)

Och det håller vi stenhårt på! Ohyees, jag beställde semlorna redan igår så man inte blir utan(a) Man vill ju inte ha konsum/icasemlor, det ska vara spaaks annars får det va´! Muuums, ge mig eftermiddag NUUU:)

Gårdagen gick bra, bortsett från? Ja, barngympan blir bara värre, nästa gång får vi nog be deras mammor/pappor att gympa med dom för såhär går det inte. Alla andra blir lidande för att det finns 3 st som absolut inte kan göra det man ska, suck. Men vad hade jag väntat mig? Jaja, moneymoney.

Mami & papi hämta som vanligt så det vart direkt till ishuset, upprörd som bara den, haha. Werre var och tittade:) Sen träffade jag Olle, Odljung och Erik också så jag satt med dom ett tag och pratade massor. Tills C&M + sötiskorven kom dåra, då var jag tvungen att flytta mig:) Så det vart mest gå runt med Tilda sen, fast hon är faktiskt mycket intresserad av hockeyn, och ismaskinen såklart.

Efter matchen åkte vi direkt hem, jag var supertrött men inte hungrig längre:/ Fattar inte varför? Äsch det blir nog bättre med veckan. Hungern kom ju såklart när jag lagt mig i sängen och försökt att somna i en och en halvtimme någonting? Suck!! Jag hatar att inte kunna somna!
Sen somna jag till slut runt tolv någongång, så ringde klockan åtta. Stor lust att gå upp? NEJ! Men det gjorde jag med det samma eftersom jag annars hade somnat om och missat dagen.
Ska åka till stuvsta och möta upp Nisse, första plåtningen är där i trakten. Sen kungsholmen och haninge.

Efter det blir det raka vägen mot tumba och spaaks;) Hämta semlorna och möta älskling<3 Så då blir det hem och äta middag, och semlorna såklart. Sen antar jag att det bara blir tevemys, gemig.

Nej nu ska jag kila in och äta en smörgås om det går för sig. Ciiiaoo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback