Väckning

Jag börjar bli så trött på mina syskons tjat om framtiden, jag pluggar till det jag vill - när jag vill! Ska det vara så svårt att låta mig vara? Bara för att ni två har gått ut så lyckade så gör kanske jag inte det, suck.
Jag tänker jobba nått år innan jag bestämmer mig för vad jag vill plugga till och så, thats it! Och ja, jag vet att ni bara vill mig väl men jag orkar inte tjatet.
Jag är säker på att min framtid kommer att bli precis så bra som jag kan önska mig! Med eller utan utbildning, rik eller fattig, ung mamma eller inte osv. Yesyes.

Sov hos älskling inatt iaf, hihi. Vi kollade på Sex, Lies & Obsession med Marie igår:) Jag blev också mobbad för jag alltid tänder lamporna fasstän alla är hemma, men jag är faktiskt inte mörkrädd för det:p Camilla tyckte dom skulle släcka alla igen och sätta på Dracula istället, dummadig! Hehe. Min "svär"familj är så gullig så<3

Hur som helst, älskling ringde o väckte mig imorse för han visste att jag inte skulle gå upp när min klocka ringde, he knows me to well;) Så det var lika bra att pallra sig upp då för han skulle ändå bara fortsätta ringa sen så. Jag rörde mig mot skolan, men självklart när jag kom dit så hitta jag inte Dan, det var bara att åka hem igen.

Så nu sitter jag hemma o gör ingenting.. Jag tror dessutom att jag smittat också, oops! Både Marie & Hasse är skit förkylda nu och älskling bara hostar o hostar + att både Camilla & Tilda har hosta och snuva, snacka om helsjukt.
Ska förbereda barngympan en del och sådär nu innan det är dags att röra sig ditåt, 4e gången idag också vilket betyder betalning imorgon(?) OHyes! Moneymoneymoney. Behövs verkligen nu när det är alla hjärtans dag och vår ett års dag på g:) <33

Ciiaaoo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback