Väjningsplikt..

.. för gående? Haha, hur ofta händer det att man kommer till en gångvägskorsning? Jag gjorde iaf det igår när jag var på väg till barngympan och sjävlklart så var det en man som skulle korsa min väg, hur stor är risken för det? Hur som helst så är sånt så himla pinsamt för man vet ju inte vad man ska göra riktigt.. Jag stannade och han stannade, då språnga jag över så han slapp vänta så länge :p HA, det var lite roligt!

Banrgympan gick för övrigt bra, men jag blir så jävla trött på honom!! Usch jag mår verkligen dåligt pga av att han kommer dit. Vi måste hitta en lösning för annars kommer inte uppvisningen gå något bra alls. Nästa gång kommer jag vara stenhård och INGA mammor får sitta inne då, jag skiter i om det är första gången för deras barn då - no more helt enkelt! Vi måste öva på uppvisningsbana för en gångs skull.
Mamma kanske ska med på måndag för dom åker tydligen runt o kollar alla ledare nu hur det går för dom, + att hon vet att vi har "den jobbiga" också så hon vill se hur det går.. Så ska Kenny snacka med alla föräldrar om pengarna också för det har gått 5 veckor o endast 8a har betalat!

Today. Jag är ledig:) Och det endast för att jag inte hittar alls i stan, haha! Gud vad pinsam jag är igentligen. Nisse sa iaf; det är nog bäst du stannar hemma imorgon så ses vi på onsdag istället, då kan jag plocka upp dig i huddinge för då ska till skogås. Tackar för det!
Så jag har precis stigit upp ur sängen. Det var svårare än vanligt att somna om efter att älskling gått imorse, suck. Jag har typ fått nackspärr också:( Men jag får ju vila mig hela dagen så! Ska kila in snart och äta lite frukost och efter det ska jag lägga mig i ett varmt skumbad, i'mworthit! Sen blir det en tripp ner till centrum innan älskling slutar, jag ska beställa smyckena:) Och sen följa med honom hem.

Har fortfarande inte köpt någon allahjärtansdag present och det är imorgon:O Får stanna på vägen hem från praktiken elr något.. Jag vill ju inte ge älskling rosor & choklad för det kommer jag nog få(a) Plus att han är kille, han vill ha något annat så jag får se vad jag hittar på då. Vi ska iaf ha mys här imorgon<33 Gottis att äta, teve(film), god dricka, soffmys och sen sovmys;D

Nej nu måste jag kila in, magen skriker!

Kommentarer
Postat av: Moa

Skönt att vara ledig :)

Postat av: eLIN

ja det var otroligt skönt:)

2007-02-13 @ 18:53:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback