Babas Bilar

Idag ringde klockan 7, då traska jag in i huset och gjorde ordning frukost till älskling! JA så snäll är jag. Ringde ut till honom när det börja bli klart o sa att han var tvungen att gå upp, haha.

När han gått iväg till skolan somna jag om och sov vidare till elva, då ringde jag Nisse! Prata lite om praktikperioden och sådär - som sagt, jag ska vara med honom perioden ut! Men måndagar och förmodligen fredagar kommer jag att spendera i skolan, beroende på hur omväxlande praktiken blir? Jag är nöjd med det!

Ringde Johanni också o tala om allt om barngympan, det är ju lixom dags på måndag! Snacka om att jag längtar dit:) HIHI, alla sötkorvar som springer runt o bara är så otroligt gulliga (förutom vissa!) Melikeit.

Tog en sväng till Huddinge med älskling också, han skulle shoppa lite! Turligt nog var det rea överallt? Synd att man inte visste det innan.. Han slog iaf till på en blå JL piké, superfin:) Klär honom skitbra! Sen vart det inget mer eftersom allt i hans storlek typ tagit slut redan, otur. Och tanken var att jag skulle kolla runt lite så han kunde få lite idéer om födelsedagspresent till mig också, men jag var för trött för det tyvärr.
På hemvägen vart det stopp på bennevento för mat - hamburgertallrik för min del, mums! Sen tog vi en sväng förbi gulla villan och hyrde babas bilar, hitta inget annat! Så får se om det är ett klipp elr inte när han kommer hem från träningen ikväll då. Sen blir det bara mys och sova.

Imorgon ska jag ha hand om Tilda lite:) Vi ska promenera till ishuset och kolla älsklingsmatch! Sen ska jag möta Camilla för vi ska nämligen ut på krooowgen imorgon:D Tyvärr blir det inte hennes första gång eftersom hon drog ut på födelsedagen, men den här gången blir det på ett riktigt ställe, inge kickis inte!Har inte bestämt vart ännu men det är ingen brådska med det! Ser iaf verkligen fram emot det efter det misslyckade nyåret - partyallnight! :) Förmodligen berzelli?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback