Må-Ti-On

Jahapp, måndagen med första barngympa passet gick som tänkt, utmärkt! Bara väldigt irreterande att föräldrarna skulle sitta med och se på, skönt att det inte blir så på måndag:) Alla barn var jätte duktiga och det var endast två nya ansikten - tio barn totalt! Perfekt!!
När jag sen kom hem efter barngympan blev det fruktätandes och tevechill, mys. Jag försökte hitta något bra på teve men jag kommer faktiskt inte ens ihåg vad jag såg på? HAA.

När klockan sen var runt tio får jag ett väldigt "roligt" samtal, Marie ringer och medelar mig att min pojkvän är på väg till sjukhuset i en ambulans -KUUUUUUL! "Men det är ingen fara Elin, han har ont i nacken bara och det måste kollas upp." Jaha? Så det är ingen fara när man behöver åka ambulans, jag fick en jätterolig natt framför mig.. Jag sov väl kanske två timmar totalt? Låg mest o fundera över hur han igentligen mådde och vad som ställt till det, jag visste ju att han fått en tackling iofs men ändå så funderade jag en himla massa. Werre (morbrorn) ringde mig och berättade vad som hänt precis en stund efter att Marie ringt eftersom han var med Andreas och han bara sagt RING ELIN! Haha, sötnos. Så lite lugnare vart jag väl men jag ville ändå höra A´s röst. Under natten fick jag ett sms av älskling där han skrev att han röntgats och det var ingen fara så han skulle få åka hem då, det kändes otroligt lättande!
När jag sen vaknade igårmorse väntade jag bara på att han skulle ringa o berätta allt.. Han lyckades få tre tacklingar, alla mot nacken! Inte konstigt att man får ont då! Han hade bara lite huvudvärk kvar och var självklart öm i nacken o sådär men mer än så var det inte, skönt.

Apun igår var rätt fullspäckad, fyra plåtningar stog på schemat och jag ville bara åka hem så jag var inte alls så intresserad eller så, konstigt. Direkt efter min apu åkte jag hem till älskling:) Vi drack färskpressad apelsinjuice och sen blev det att se på Offside, en bra film faktiskt! Sen var det ugly betty och sen kolla vi en stund på nån film på 6:an, innan jag ville lägga mig i sängen för att sova.

Idag var det bara en plåtning på schemat så sen spenderades dan i studion, skönt. Men jag måste faktiskt erkänna att det är roligare att åka runt än att bara sitta i studion o glo på vad Nisse pysslar med, men slapp äre! Pastalunch från take away stället idag igen - muums! Och hemgång "redan" halv tre, direkt till centrum där jag mötte älskling & mami. Handling till helgen var det dags för, gud vad jag längtar till fredag nu då jag äntligen får träffa syster igen:) Och sen på lördag då det är fest!

Nu har vi nästan precis kommit hem från centrum, ska göra ordning fruktsallad nu och sen är det OC klockan åtta och efter det what about brian, det verkar vara något spännande så det måste ses! Men får se om det orkas att se båda? Älskling ska ju också upp imorgon så det blir inte så sent ikväll.

Nej nu ska jag gå o mysa med hjärtiii<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback