Oh herregud

Vilken kväll det blev igår:) Jag har nog aldrig haft så kul när vi haft festligheter här hemma förut! Jag tog bästa plats vid vinet och påbörjade mitt pimplande i god tid innan gästerna skulle droppa in, jag o syster gjorde även en trevlig välkomstdrink åt alla 30+(?) gästerna:) Ja, det var mycket människor i vårt hus!
Jag satt mest o prata med Daniella om allt möjligt och sen också Sandra som kom efter mkt om och men, bra gjort gumman<3 Det var mycket trevligt att sitta o prata massa minnen från barndomen och allt annat.

Senare när systers alla vänner dök upp vart det mycket prat med Armin, min framtida man? HAHA. Han har faktiskt frågat min syster om han får gifta sig med mig och hon svarade Ja såklart, så jag har ytterligare ett år på mig att svara, detni! Men vi pratade mest om kameror, han hade nämligen med sig sin sprillans canon eos 400 - jag vill inte ha den!! Jag SKA ha nikon D80 om inte en nyare variant när det är dags för studentpresenten för den kameran har jag fått jobba med under skoltiden och jag älskar den!

Dansgolvet exploderade när grease plattan sattes på, ohyeah! Och självklart så är det älskling som dansar mest av alla och får resterande människor att bilda ring och bara stå och njuta med klappande händer, han är grym min pojkvän;) Det var riktigt kul på dansgolvet, hela familjen släppte loss:D
Sen får jag inte glömma o nämna livemusiken vi hade, helt underbart! Jag har alltid älskat när pappa spelar på våra fester men det hände typ sist när jag var runt 7 kanske? Så igår var det bättre än allt! Papi, Martin och Matte hade repat nåra gånger innan och körde cirka 7 låtar live för alla:D GRYMT är ordet!

Sen in på småtimmarna vart syster för(?) full, ojaa. Hon var tvungen att konstatera hur söt jag är och hur ful hon var i min ålder, nödvändigt? Armin o Micke bara satt o höll med henne och hon fortsatte med att Armin är bra för mig det spelar ingen roll att han är sex år äldre för det är Jakob än henne också, blablabla. Armin har en syster som är ett år yngre än mig lixom, usch! Men Armin är väldigt noga med att jag har ett år kvar på min tänktetid och att han verkligen tycker att jag är vacker, jag får väl tacka för det då. Haha, trots allt korkat min syster fick ur sig igår är det roligt att höra hennes fyllesnack!

Den här dagen är huvudvärksspäckad! Har precis varit ute i den otroligt djupa snön och lekt med vovven innan det var dags att säga hejdå, alltid lika jävla tråkigt! Nu är dom på väg hemåt, sex timmar härifrån.. Jag måste ta mig dit snart igen, sportlovet kanske? Hur som helst så blir den här dagen förmodligen bara tevechill? Kanske får rövarna till gulavillan och hyra en film plus lite candy? Mehope.
Nu ska jag lägga mig bredvid hjärti i sängen<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback