Rosa tårta

Det har jag fått:) Eller jag valde den dvs, supergod tårta:D

Och nu har bror min och farfar åkt till Tobbes hockybocky också så nu är det slut på att fira mig alltså. Jag fick Stella McCartney parfymen av bror&Somayeh<3 Luktar uuuuurfräscht! Wiiie, snacka om favvo!
Av farfar fick jag som väntat pengar, thanx! Och jag fick till och med pengar i kortet mormor skickat, hallelujah! Kors i taket verkligen. Men det tackar jag för!

Av syster & Jakob får jag inte present förrän vi ses igen, men jag SKA dit någonting över sportlovet, jag måste det! Missyou<3

Fick veta av Somayeh också att vi kan få bo gratis i sälen och få hyra skidor o sånt gratis också:D Hur jävla bra som helst! Måste prata med älskling nu o försöka bestämma ett datum o be Somayeh kolla upp om det går och när isf, för sälen är gryyymt! Hennes typ låtsas morbror är tydligen VD där eller något sånt. + Att hennes kompis jobbar där:) Bra val brorsan, haha! Vi fyra kanske tar en tripp dit, hoppas på det!

Nej nu ska jag kila igen, älskling borde dyka om om senast två timmar så då blir det myspys<33 Och rosa tårta antar jag, hihi. Älskarälskarälskar dig mest babyyyy! 18/2-06<3

Kommentarer
Postat av: emmi

sääälen vecka 9 med mig o mackan ;)

2007-01-26 @ 23:35:31
Postat av: eLIN

ja du emmi det skulle vara grymt roligt:)
men chippen ska jobba hela veckan och jag hoppas att jag kan få något jobb också(a)

2007-01-31 @ 12:40:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback