Störande moment

Alltså jag förstår inte hur man lyckas? I princip varje gång jag sover här och vi inte har någon klocka ställd så vaknar man av den förbannade hemtelefonen som ringer så hela grannskapet hörs?!!!! AHHHHHH. Jag är verkligen trött på det! Att man inte kan få sova ostört en enda jävla gång? Suck.

Bortsett från telefonen som ringde en halvtimme idag så sov jag väl bra, vi vaknade vid elvatiden - skönt. Nu har vi ätit frukost och kollat lite tv, bara tagit det himlans lugnt helt enkelt. Snart ska vi väl röra oss mot mig, förbi tumba först o ta ut pengar o sådär.. Men ikväll blir det iaf att sova hos mig:)

Imorgon blir det en himlamyskväll, det ser jag verkligen fram emot. Bara älskling & jag, ha himla mysigt, ute hos mig med mat och mys! Tidigt i säng blir det nog eftersom det är match på lördag, yeyy! Så en bara-du-o-jag-kväll med älskling står på schemat imorgon, melike!

Fick veta att det är kickoff för vår student den 12e, kan inte bestämma mig för om jag ska köpa biljett eller inte? Det är ju en sak man inte vill missa självklart, men jag vill heller inte gå själv? Hmpfftt, vi får se.

Skickade iväg min beställning igår, självklart så har det redan tagit slut en hel del!! Det är det negativa med H&M, så himla populärt - antagligen för det bra priset. Men men, en del fina grejer fick jag:)

Det blev middag hos bror min igår också:) Farfar följde med, mys. Det var länge sen jag var där nu, dom har hunnit ändra en del, fint! När vi ätit klart och allt så körde mami & papi mig direkt hem till älskling där jag skulle övernatta;) Haha. Kolla på the foreigner innan det var sängdags. <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback