Uppvärmt

Ännu en natt hos C&M blev det, myspys.
Igår när älskling åkt hemåt därifrån så åkte vi till willys för o handla mat till kvällen. Blev ett stopp på det nya cafét vid willys innan också, himla mysigt ställe och bra priser! När vi ätit klart gick vi in o handla det vi skulle och åkte sen hem till bremora igen. Tilda sov middag medans vi satt o kolla lite på tv och bara tog det lugnt, sen var det dags att åka ner till ishuset. Vinst med 5-3 till slut, härligt:D

Älskling o jag åkte hem till C&M direkt efter matchen igen, middagen var nästan klar! -Ännu en gång inte som vi tänkt oss, haha. Kyckling, ris & curry serverades - oootroligt gott:) Efter maten vart det ut-med-julen dags, shises vad mycket julsaker dom hade ställt fram, det märktes nu! Krossat pepparkakshus och sen massa gurka, morötter o dipp:) Mumsmums.
Die hard på teve som bänkade oss framför, igentligen var det bara älskling som ville se den men vad gör man inte för honom? Hihiiii. Sen var jag uuurtrött och älskling också så vi sa godnatt o la oss:)

Imorse kom Tilda in o väckte oss, igen! Så sööt:) Gick upp o gjorde henne sällskap och sen var det frukostdags! Efter frukosten var det pippi långstrump på teve så då var man ju tvungen att sitta o kolla;D Fan vad pippi är bra:) Och vilket garv Tommy har, hahaha.

Nu sitter jag här hemma i lugnet. Vi ska nämligen åka o bada vid tre:) I salem blir det, i det uppvärmda vattnet - cirka 33 grader! Det är för babysar nämligen, så vi ska bada med Tildisen. Länge sen jag bada i ett badhus så det ska bli roligt. Efter det blir det hem till älskling o sova där:)

Ska ringa Nisse snart också, scaaary! Så imorgon blir det förmodligen upp med tuppen och åka dit? Isch.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback