Full fart!

Idag har det verkligen varit full fart. Vaknade vid niotiden och ringde Johanni direkt fast hon var redan vaken. Halv elva åkte vi ner till centrum och plockade upp henne, vi åkte vidare och kollade på golv men det blidde inget förrän vi kom till Ikea. Och på ikea blev det full fart. Papi överraskade mig totalt när han beställde köket:) TACK! Det är här om 10 dagar nu, wiie! Efter det blidde det golv (såklart), ett vitrinskåp (YES), hatthylla, skohylla, hylla (till smink & så), klädstång (mycket bättre än den jag tänkt mig, superfin!) trådback, hyllor, galgar och dörrmatta! Tror jag fått med allt. Mycket blev det och jag har varit så glad hela dagen. Golvet blir himla spännande och se, det är superfint!

Sen vi kom hem har jag pysslat med att skruva ihop allt och flyttat över alla kläder från garderoberna och tvättkorgarna, puh. Sen fick man finbesök mitt i allt, världens sötaste Tilda kom med päronen, hihi. De ville kolla läget hur vi gjort och sådär, ja de var nyfikna helt enkelt. Så dem stannade och fikade o massa annat trevlans. Blev även bestämt att jag ska vara barnvakt imorgon, jippie! Tilda kommer strax innan ett:) Om hon ska sova kan jag pyssla med rummet annars får jag pausa och leka istället, inget emot det.

Älskling har idag hunnit med en hel del han också. Väggen är numera utsågad, hålet alltså. Skit coolt! Jag ska försöka börja måla hallen imorgon för den är nästan färdigrensad. Så när målningen är klar där kan de lägga golvet, bror kommer över på lördag eftermiddag så ska han hjälpa älskling med det. Cool. Det går snabbt nu;)

Nej nu ska jag ta hand om min underbara pojkvän, ciao<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback