Johanni 18 år<3

Ja idag fyller världens bästa Johanna 18 år! Jag var där redan vid 11 imorse, hon låg och sov då:) Hihi. Hon blev jätteglad för presenterna och blomman så det kändes lyckat! Vi hade massor, bokstavligen talat, att prata om så vi tjattra i flera timmar. Hur mys som helst! Vid tre fikade vi, supergott! Och vid halv fyra kom mami & papi o plocka upp mig då de kom från landet. Skönt. Det hade just då börjat regna och åska också så det passade utmärkt. GRRRAATTIS ännu en gång gumman, hoppas din dag blev så bra som du önskat. Jag älskar dig babe<3

När jag kom hem och satt o planera omrenoveringen av min gille så kommer kattfan in med en mus som hon råkar tappa (jävla sopa!) och den springer självklart upp i ett hål i köket, jättekul. Jag hade typ hjärtat i halsen för jag hatar möss och råttor mer än allt, ALLT! Jag blev skitarg och skällde på allt och ingenting, mamma o pappa bara skratta åt mig men var lika rädda dem, jag vet det. Sen fick iaf pappa såga upp där musen gömt sig och dammsuga upp den, HAHA. Men sen släpper han ut musjäveln igen. Idiot. Den är iaf borta, puuhhh.
Sen iaf började vi med rensningen lite grann, älskling kom och vi fortsatte ännu mer. Sen åkte vi en sväng med mami till ikea så hon kunde få se köket vi sett där och jag vill ha! Hon sa att det var taget:) Happy. Men det är långt dit, tyvärr. Måste rensa hela dagen imorgon så förrådet (som ska bli kök) blir tomt så älskling kan bygga väggen och allt. A lot to do.

Nu har vi iaf slutat med rensning för ikväll. Blir väl tevechill nu tills det är sängdags. Hoppas på att Johanni kommer imorgon, det vore grymt kul att få umgås igen. I oktober åker vi till Skåne & Danmark tillsammans:) Till min syster of course så blir det en dag i danmark och sen utgång i hässleholm och lunch i Malmö med sys och typ bara ha det slappt. LOVELY! Ska boka tågbiljetter snarast.

Nej nu ska jag ägna min tid åt min underbara älskade, han är bäst. <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback