Riktig jävla kärlek.

Ibland undrar jag vad jag gjort för att få vara med om en sån otrolig kärlek, jag tvivlar starkt på att någon kan nå till din nivå! Du är verkligen av din egen "sort" och du ligger verkligen långt ovanför andra killar. Jag trodde aldrig att jag kunde få vara med om något som det här, efter det. Du trodde exakt samma sak, efter det. Sen blev det julafton 2005 och vi tog vårt första "kliv". Det var det som startade det otroliga vi har idag! I januari 06 fyllde jag 18 och du var först med att Gratta mig, vi pratade så ofta då. När jag sen hade min fest tog vi ett större "kliv", så underbart. Bara en månad efter det, tog vi det allra största "klivet", det allra finaste! Den 18 Februari 2006.

Många gånger har jag nypit mig själv och undrat om det kan vara såhär? Men nu efter snart ett och ett halvt år tillsammans vet jag att ja, det går ju. Att få vara nära dig är det allra finaste för mig! Det du ger mig är så mycket mycket mer än vad man kan önska sig. Kärlek, värme, trygghet, ömhet, vänskap, stöd, skratt - jag kan inte ens nämna allt. Du är bäst.

Du ger mig riktig jävla kärlek, haha. På riktigt! Och det hade inte varit riktigt om vi inte hade haft våra mindre bra stunder, bråk, tjaffs och alla de minnen vi har fått tillsammans. Både bra och dåliga, självklart överväger de bra och fina minnena! Men i ett förhållande måste man någon gång vara med om ett tjaffs/bråk. Vi vet iaf var vi står och att vi är otroligt starka tillsammans.

Tack för dessa oslagbara månader, älskling. Du är guld värd! Verkligen. Jag vet att jag kan räkna med dig dygnet runt. Jag kan med handen på hjärtat säga att du är mitt livs kärlek, Andreas Johansson, Jag Älskar Dig <3

(Tack för bygget, det blir helt sjukt fint, du är grym!)


image84

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback