Segisdag

En riktig segisdag, det har jag idag!
När jag vaknade vid tiotiden gick jag in till mami & papi för att hämta bilnyckeln så jag kunde ta min packning som jag inte orkat i natt när vi kom hem. Plockade upp allt det jag shoppat och sen slängde jag ut all smutstvätt på golvet. Älskling kom förbi vid halvtolv för att hämta sina arbetsskor, han glömde tydligen dem imorse. Så passa han på att ta sin packning också eftersom han inte helle orkat det i natt.

Sen har jag försökt lägga in de bilder som mamma har på deras kamera från bröllopet men det funkar inte, arrgghh! Hoppade in i duschen istället och nu sitter jag i min säng med datorn i knät och bara segar. mys.

Jag hoppas verkligen att vi kan komma iväg till ikea idag, även om jag inte räknar med det för mina föräldrar kan vara så störda ibland. Köket kommer nämligen imorgon under eftermiddagen/kvällen och de lovade mig att allt skulle vara klart då, vilket det inte alls är. Mamma har målat sista gången nu i köket och har väggen i rummet kvar, hålväggen. Den blir i samma som min fondvägg är, så jag kommer ha två ljusa och två mörka väggar i själva rummet sen är köket, toan och hallen vitt. Riktigt fräscht! Men, det är så kaos just nu! Halva rummet är okej, hallen är okej, bara spegel o socklar kvar. Sen är andra halvan av rummet kaos! Det blir inte bättre förrän jag varit på ikea för jag behöver byrån till att stoppa ner det mesta av det som ligger på golvet, sånt jag haft i lådor i garderoben förut. Plus att jag vill ha allt till köket klart! Så imorgon när själva köksdelen kommer så kan vi bara montera upp den och sen är allt på sin plats. Dream on Elin. - Så känns det nu iaf. Jaja, vi får se vad som sker.

Kanske blir en träff med Emelie och Markus ikväll också. Hon kommer hem från Ayia Napa vid fyratiden och M tycker att vi ska snacka om och boka något boende i GBG nu snarast för de åker bort sen. Vi är ju trots allt 10 pers som ska åka så det kan vara smart att boka nu då. Kul ska det verkligen bli!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback