Älskling..

Igår på kvällen blev jag så trött på min älskling och var väldans otrevlig. (Men han förtjänade det, faktiskt) Så han fick åka till gula villan själv för att köpa godis! Jag var inte ens sugen och jag ville verkligen inte åka med. Hur som helst, jag satt uppe vid datorn och höll på så får jag ett sms där det står massa gulligt. Och när han kommer hem igen springer han upp till mig o kastar sig runt min hals och sen säger han "jag köpte något till dig iaf". Då hade han köpt mitt favvogodis, haha :D Sen ville han inte vara utan mig något mer den kvällen. Snacka om sötnosig ♥

Imorse vaknade jag såklart när han gick upp. Blev lite pussar sen somnade jag om snabbt. Jag vaknade sen vid halv tio igen och då fick jag verkligen ångest! Men det löste sig eftersom älskling ringde nån minut senare o sa att han slutat o var på väg hem:) Då kunde jag få skjuss hem med alla grejer jag fått hit och även hälsa på avdelningen på dagis som jag ska jobba på f o m Måndag! (Min älskling är bäst, som sagt!) Det verkade jättebra där och jag fick även tiderna, schysst! Det bästa är att jag kan gå fram och tillbaka och att jag får vara ute hela dagar om jag så vill, jag kommer stortrivas med barnen, 1-4 åringar:)

Efter mitt besök på mumin och älsklings besök hos mami medans, åkte vi hem till mig för att lämna och hämta packning åt mig. Hihi. Passade även på att ta med cheesecaken hem till älskling. Vi stannade sen på ica för att köpa hamburgare som vi grillade till lunch:) Supergott! Att dessutom älskling gjorde allt var ännu bättre, hiihi.
Nu ligger han på soffan o vilar lite och jag satte mig här istället. Blir nog en prommis för glass sen eller något liknande! Sen har han träning också och då väntar jag med Micke & Tilda sen åker vi till landet direkt när älskling kommit hem o duschat och allt:)

Imorgon kommer Sarah. Då blir det till att vara barnflicka igen då. Suck!! Men pengarna är verkligen välbehövda så jag gör det för dess skull. Och hon är ändå på dagis på torsdag så jag kan göra precis vad jag vill. Då ska jag hjälpa till med allt inför älsklings student :) Så mycket jag kan dvs eftersom jag är barnvakt. Sen när jag lämnat Sarah på fredag ska jag hem o fixa mig för att sen bli hämtad av Marie & Hasse och åka till älsklings utspring ! Sen blir det krogen på kvällen såklart, ohyes. Med Tomi & Tilda också, hur kul som helst!

Nej ner till världens bästa pojkvän nu då . C i a o o

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback