Älsklings student & landet.

Så var helgen slut och så även ledigheten, hittills iaf. Imorgon börjar jag jobba och ska göra (vad jag vet såhär långt) i tre veckor fram över. Sen hoppas jag såklart på mer men det visar sig.. Så imorgon, hard workwork ;D

I fredags tog min älskling studenten:) Han hade iaf bra väder och hela dagen var grymt bra! Mamma o jag åkte ner till centrum när vi lämnat Sarah på dagis för att fixa blommor och så. När vi kom hem mådde jag inte alls bra och jag fattade rätt snabbt att det var p-pillrenas fel, en stund där efter kräktes jag en hel del och direkt efter mådde jag helt bra igen. Tack! Vid tolv kom farfar o hämta oss så åkte vi o mötte Marie & Hasse sen direkt till skolan. Vi hade turen att hamna precis vid dörren dom kom ut ifrån, as bra:) Älskling var oootroligt snygg i sin kostym och han var världens finaste student<3 När alla som var där grattat honom o Tomi också såklart, skulle de två iväg på sitt flak. Det var en mini lastbil typ, as cool och de hade lätt det häfitgaste åket:)
Vi hann bara vänta en kvart innan älskling kom hem han med. Då blev det massa gratulationer, dricka och party! Det var riktigt trevligt och han var på jättebra humör (vem är inte det på sin student iofs?). Halv åtta började pappa, Matte & syssling David spela ute för älskling, han börja nästan gråta när han kom ner och dom stog där:D SÖT! Efter två låtar fick han sjunga själv, drömmen om Elin inför alla gäster, och han gjorde det såklart! :') Jag har verkligen hittat min karl! Han slår alla med hästlängder. Sen vart det fler låtar och massa dans hela kvällen. Vid tio tog vi bussen till centrum, då hade även Tomi & Tilda kommit förbi! In mot hirchenkeller där slutskivan var, men det var typ det tråkigaste vi varit med om så vi åkte hem redan vid halv ett. Älskling hade ju druckit så pass mkt så han var jättenöjd men vi skulle helt enkelt skitit i att dra in överhuvudtaget. Aja, done is done. En asbra student fick han iaf!

lördagen när vi vaknade (halv ett, haha) ringde vi svärmor o kolla om inte hon hade lust o hämta oss hos mig. Så en halvtimme senare kom hon o Gittan så åkte vi hem till älskling och åt lunch, även Camilla, Tilda & Micke kom dit. Sen plocka älskling ordning alla presenter och vid fyra åkte vi ut till landet:) Mamma & Tobbe var där och Somayeh kom efter jobbet så det var fullt hus, nästan;D Älskling o bror jobbade på med tomten och vi andra slappade, en supergod grillmiddag vart det som vi såklart åt utomhus också. Sen skulle älskling & bror bada och efter det åkte vi till statoil o köpte chips o dipp. Sen blev det en kubbmatch, det började grymt bra för mig o S men brorsan & älskling vann såklart så då gick vi in o skyllde på myggen;) HIhi. Kollade på mrs Doubtfire och spelade neger o president innan  vi till slut gick o la oss. Supermysigt var det!

Idag vaknade vi vid niotiden och då blev det frukost på "nya" uteplatsen. Sen la jag mig i solsängen en stund innan det var dags att måla:) Det blev även två dopp i sjön och det var dem första för i år :D SÅ SKÖNT! Älskling o jag lekte hur mkt som helst i vattnet med vår båt, haha. Sen blev det korvgrillning till lunch och vid halv tre åkte jag, mami o älskling hemåt! Älskling lämnade bara av oss här hemma eftersom han skulle träna senare. Sen dess har jag bara slöat, tagit ett skönt bad, läst skvallerblaska och kollat på tv - hur skönt som helst:)

Blir inte mer än så denna kväll, det behövs, imorgon är det dagiswork o jag är  s p ä n d .

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback