Andra dagen på jobbet..

.. och jag har redan blivit tillfrågad fler arbetsveckor ;) That's good! Tyvärr fick jag säga nej eftersom det var den enda (!) veckan jag inte kunde då syster förmodligen gifter sig. Men chefen sa okej synd, men tänk inte mer på det för jag återkommer! Det går riktigt bra, barnen är verkligen urgulliga och jag har hamnat med de trevligaste kollegorna! Dem är dessutom tydligen väldigt impade på mig, de tycker att jag visar framfötterna och tar så bra hand om barnen och bla bla. Enligt chefen, vad blir man annat än så glad? Jag är supernöjd med detta jobb.

Igår var vi endast på gården och inne. 18 barn och Jörgen var på språkkurs, lyckat! Men jag klarade utan problem att samla ihop barnen, och få de att sitta still, när Veronica gick o hämtade frukt. Hon var impad. MOAHA. Idag delade vi upp oss så jag o V tog de 6 minsta barnen (hade endast 11 barn idag, skönt!) på promenad till parken och hade lite fruktstund:) Vi kom tillbaka precis till lunch, alla var riktigt trötta då. De 5 äldsta hade också varit på promenad men de var redan tillbaka eftersom det går lite snabbae för dem;D Imorgon ska jag o Jörgen vara ensamma med (förmodligen) runt 15 barn! How fun. V är ledig. Det är dessutom jag som börjar 7 imorgon och har jag otur kommer det 12 barn redan då. Shhises, sängen tidigt ikväll alltså. Haha.

Igår efter jobbet hämtade älskling mig så åkte vi till huddinge för att kolla hans halsband han fick av mig, det hade blivit helt svart på baksidan. Som tur var gick det bort med bara puts. Efter det åkte vi till willys o handla mat o sånt, tacos blev vår middag:) Så gott! Efter den åkte vi hem till honom en snabbis och sen när vi kom tillbaka hem åt vi lite godis och mös framför teven bara. Det gjorde vi hela kvällen sen tills vi skulle sova. Mys!

Idag har jag inte gjort mycket alls. Slutade halv fem och när jag kom hem la jag mig på soffan, trötter. Vilade nån timma tills älskling ringde o sa att han skulle komma förbi o hämta lite saker innan träningen. Nu har han åkt och jag sitter här. Väntar på att mami ska ringa så ska jag möta henne på donken för att äta "middag", yummie!
Sen blir det hem och tevechill, dusch och sen sängtime i tid med tanke på att jag ska upp tiiidigt imorgon..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback