Hard work ;)

Nu har nästan hela veckan tagit slut, jag hoppas verkligen på fler veckors arbete för jag stortrivs! Men helst av allt skulle jag ju självklart vilja vara på Mumin hela tiden och antar att 31 inte skulle bli det isf. Men jobb är jobb!
Idag fick jag jobba över en timme och imorgon blir det en och en halv cirka, nice money! Jag klagar inte på det eftersom jag typ är den enda som har timlön där så för mig är det ju bara vinst:)

Igår efter jobbet gick jag ner till centrum, in på h&m o köpte ny sminkborttagning eftersom min tog slut hemma. Sen gick jag upp o ställde mig vid tbs där älskling plockade upp mig när han slutat:) Vi åkte hem till honom och åt middag, kött o pommes! Yummie! Sen skulle han jobba på Manges baksida, göra altantak, så jag spenderade min tid med Marie sålänge och när de vart klara för kvällen åkte vi direkt hem till mig:) Blev som vanligt tevemys och lite gottis. Vid tiotiden säger älskling ; är det inte dags att stänga av teven nu och sova? haha, så söt. Tror vi somna lika snabbt båda två faktiskt.

Imorse vaknade jag av hans underbara pussar:) Kan man inte alltid få vakna så? Sen ringde min klocka en timme senare, 7. Då fick jag skynda på lite eftersom jag skulle börja 8 idag. Havregrynsgröt till frukost på dagis så jag åt en tallrik med äppelmos till och två knäcke med räkost:) Det blir en del i magen under dagarna. Vi äter frukost, frukt, lunch, frukt, mellis och sen middag på kvällen hemma såklart. Aldrig hungrig, haha.
Nu väntar jag på papi som kommer hem med middag, han kom hem från tyskland igår men vi hann knappt ses då eftersom jag o älskling redan gått ut till mig. Och idag är mami på möte, avslutning med jobbet så vi ska äta pizza och prata som vi bara kan med varann:)

BTW, bröllopet är bokat nu :D 28 juli blir min syster fru Lind, ooowww:) Vi ska åka ner 26 eftersom vi ska hjälpa till och så, jag o älskling ska sköta "baren" all night så vi får se hur det går när vi kommer dricka en hel del själva. Men kul ska det iaf bli:D Min syster ska lixom både bli fru och få barn!! L Y C K L I G .


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback