Hottyday

Goooshh vilken värme :) Hoppas det verkligen håller i sig eftersom jag börjar jobba på måndag och då blir det glassigt hela dagarna i solen med barnen, varmt men bränna? Eftersom jag är en sån person som H A T A R att bara ligga still och sola. Not my thing, det är urtrist! Man ska röra på sig och bada massor, då funkar det:)

Igårkväll somnade Sarah tillslut och det var superskönt. Jag kollade lite på teven precis innan jag också somnade. Imorse ringde klockan halv åtta och jag ville absolut inte gå upp!! Ställde om den men sen var jag tvungen eftersom jag skulle få upp S och hon skulle hinna bli klar innan bussen. 
Precis när jag lämnat henne ringde älskling mig och sa att han var på väg till mig:) Så han plockade upp mig vid dagis så åkte vi hem igen. Vi la oss i sängen och bara mös, as usual. Hihi. Kollade mcGayver och tuggade tuggumi :D Älskling ville bara ha gula o jag ville hjälpa honom så vi tugga massor. Sen skulle han åka till skolan vid tio så då fick jag skjuss ner till centrum eftersom jag ändå skulle till huddinge o hämta hans present! Men jag hann inte ens hämta den förrän han ringde o sa att han slutat (?!) och att han skulle komma:)

På hemvägen åkte vi förbi centrum eftersom jag ville köpa en klänning till hans student och inte hittade någon i huddinge. Det ska bli ännu varmare imorgon och då vill jag ha klänning istället;) Och i centrum hittade jag iaf en som jag köpte, en vit med ballong nertill! Kommer användas flera ggr så det var ett bra köp. På kvällen blir det nog den vita jeanskjolen jag tänkt ha från början och linnet till men skippar nog leggings helt! Summerhot.

Sen jag kom hem har jag fixat med hans present, grejerna som ska hängas runt halsen och saker jag ska ha med mig:) Massa förberedelser denna dag också alltså. Hihi. Men har inte varit hemma hos honom o hjälpt till något faktiskt eftersom jag är barnvakt. Får ta igen det imorgon istället ;) När jag hämtade Sarah gick vi till centrum o köpte våffelsmet och varsin glass. Yummie! Även till våfflorna hade jag glass, världens bästa sommargottis.

Nej nu ska jag kila, imorgon tar min älskling studenten :D Fy fan vad han är bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback