Bevikelse

Ja lördagen blev ju nästan helt och hållet en besvikelse, suck. Bowlingen var kört, vi kom försent och det var för många där (men då kan man ju se till att svara i bokningstelefonen nästa gång!). Så istället för att vända direkt så satte vi oss på o'learys med alkohol i handen:) Det gick för sig en stund tills även det vart supertrist. Då var det bara hemåt som gällde, tyvärr. Men mkt trevligt sällskap och ja, vi skrattade ju massor iaf och det är vad som räknas!

Igår, Söndag, 18 mars - Jag o älskling vaknade runt tio och försökte ligga kvar en stund o busa/mysa, men tillslut gav vi upp och gick in för att äta frukost! Perfekt tajmat för mami hade precis bakat scones - MUUMS! Så nybakta scones och apelsinjuise blev det. Vid tolv skulle vi åka till min kusin och fira hans 30 årsdag så direkt efter frukosten blev det tillfärschning som gällde och bara slapp.
När det sen var dags att åka plockade vi upp farfar hos honom innan och sen direkt till lägenheten, har aldrig vart hos kusinen förut så det var kul! Jättefin lägenhet och Emma har verkligen inrett den supersnyggt:) Det var också roligt att få träffa hennes släkt, och många presentationer blev det just för den sakens skull.
- Hej, Elin, Jens kusin.
- Hej, Andreas, pojkvän till Elin som är kusin till Jens.
Hahahaha, men älskling behövde inte känna sig mobbad iaf för han kände ju typ lika många som mig;)

När vi fikat klart och de öppnat presenterna så skulle vi röra på oss eftersom vi hade farfar med oss också. Så när vi kört hem honom så körde papi & mami hem oss till älskling. Blev mest att ta det lugnt innan vi skulle gå och äta, gula villan blev det. Efter det blev det även lite godis:) Det var ju vår dag så det fick vi, hihi. 13 månader igår<3
Efter godisshopping kom Micke o plocka upp oss så åkte vi med hem till bremora. Tilda vart jätteglad när vi kom, hon ville inte ens bada längre och då är hon glad kan jag säga, haha! Så jag fick ta henne och torka o allt. Sen tog älskling över. Så fick hon sin present också, bolibompa badlakan som vi köpt på svthuset! Hihi, hon ställde sig på drakens huvud och apskratta! Sötkorv<3
20.30 var det dags för parlamentet och självklart var ju jag o älskling med i teve, haha. Det var precis i början då dom filma publiken och då när deltagarna kom in så såg man oss hela tiden eftersom vi satt längst in;) Coolcool. 
Och ja, dom hade ju tagit med det absolut bästa men ändå var det inte lika kul som när vi var där. Plus att dom lagt in vårt skratt lite här och var också, fejkisar! Men bra och roligt var det!

Idag är det skolan, tyvärr. Sen direkt hem och bara vända som förra måndagen. Direkt till visättra för att ha barngympan! Nu har alla betalat iaf så det är bra, hoppas alla kan komma idag också så det blir bättre att öva på uppvisningen. Sen blir det direkt till visättrahallen där älskling ska spela match, bra tajmat! Och efter den blir det hem till mig eller älskling och sova<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback