Krogdags

Japp för ikväll är det dags för en krogkväll igen, häärligt. Börjar hos mig vid sjutiden och sen drar vi in tillsammans:) Ser ut som vi blir ett gäng ikväll ändå, kuuul! Claras står på listan för kvällen också.

Gårkvällen blev himlans mysig. Jag fotade för mitt projekt, jag har en ny plan eftersom Tildaplanen verkar gå åt skogen - tiden är snart slut och jag kommer ingen vart:( Så jag fotar familjen och ska göra något coolt av det. Kändes som en "riktig" studio nästan när vi gjorde ordning hemma, haha.
Middagen var jättegod och vid halv nio kom bror min och Somayeh:) Träffas inte ofta alls längre så varje gång är mysig. Älskling o mami gick upp på vinden medans jag fotade T&S, de skulle ta fram album så dem kunde välja kort till mitt plakat, kulkul.

Imorse när  vi vaknade låg vi kvar i sängen och mös en stund innan vi gick in och åt frukost. Efter frukosten fick jag skynda mig och göra mig i ordning för älskling skulle klippa sig, det blev superfint! Så ingen solning har det blivit av men jag orkar inte ägna tid åt det heller så.

Nu sitter jag här hemma hos älskling, ska förmodligen upp till Gittan & Janne snart och sen kolla Fias match innan middagen:) De ska med och äta här efteråt nämligen (inte Fia). Sen får jag o älskling skynda hem till mig så vi hinner i tid tills alla kommer och börja föra, myyys;)

Om någon ska ut så kanske vi ses på Claras då, ciiaoo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback