Påsklov

Härlig inledning på påsklovet kan man ju kalla det, hihi.

Igår, efter att jag beställt mobilen och fixat lite annat så tog jag bussen till C&M, C satt på gården när jag kom så vi blev kvar där en stund innan vi gick in. Tilda sov i vagnen så när vi kom in åkte Camilla iväg och jag fick stanna med T. När hon vaknade gick vi ut o åkte trehjuling, fast hon når inte riktigt fram till pedalerna så man får skjuta på!
Senare kom älskling förbi och då tog vi en prommis ner till vårsta, ica. Handlade middagsgrejer eftersom vi skulle äta med dom:) Grillad fläskfile och potatisgrattäng vart det - MUMS! Första grillningen för min del i år. Det är så äckligt gott ju! Sen hjälpte vi till med lite rensning innan vi skulle bege oss hemåt. Men innan det blev hem hit så stannade vi hos Ann & Stefan för att hämta nån cykelstol, C ska börja cykla med Tilda nu tydligen, hihi. Pratade lite med Fia om lovet så vi får se till att det hittas på något nu också! Får väl låta Malin slippa dagis en dag också så det blir "lika", haha. Sötungar.

Min dusch har typ pajjat? :O Den man ställer in värmen med har fastnat på nå vis, SKIT OCKSÅ! Så måste visa pappa det så han får försöka laga eller byta ut hela skiten. Orkar ju inte springa in varje gång jag ska duscha, och inte älskling heller för den delen. Så det fick bli ett bad imorse istället, myspys. Eftersom älskling började tolv idag så hade vi en himla mysig morgon tillsammans<3<3

Men nu har han åkt och sen dess har jag mest plockat ordning på allt och försökt få lite snyggt. Men hyllan måste upp innan det blir bra, jag saknar den! Allt jag hade på den står ju lixom bara och är ivägen, suck. Och så behöver jag en längre antennsladd så allt blir klart! Då är jag nöjd, eller?

Imorgon blir det antingen tjejchill här hemma med god middag och allt vad det innebär (alldeles för länge sen!), eller med grabbarna också.. Let's dance final är det iaf och den måste ses!
Kanske blir landet redan imorgon också, då blir det inget av det ovan tyvärr. Men landet blir det iaf i helgen, med C&M och Tilda såklart. Till Mickes land bär det av, första helgen på länge som jag o älskling kan så det blir mys:)

Nej nu ska jag klä på mig det sista så jag är helt klar:) Det blir vår-trenchen idag med sjalen till, under det blir det ljus tunika, ljusa tigerjeansen och svarta ballerina. Solglajjerna är också redo - snacka om vårfeelings nu!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback