Soffpotatis

Igår när älskling kom gick vi in och åt lite innan det var sovdags som vanligt. Och så kollade vi självklart på Lustgården också, as usual. Men det är faktiskt ett rätt kul program tycker jag. Så mys med hjärti framför det innan det var dags att sova<3

Imorse ville jag verkligen inte vakna alls, men när klockan var halv elva så gick jag raka vägen in i duschen för att vakna till liv! Efter en lång dusch ringde jag C och fråga vilken tid vi skulle träffas, mötte henne och Tildisen i centrum så åkte vi till maxi.
Som vanligt när vi handlar så glömmer vi hälften, haha. Vi har för bråttom helt enkelt;) Köpte en milkshake på vägen hem, mums. T är så söt när hon ska smaka på den, haha:) Åkte raka vägen hem till bremora. Nu sitter jag i fåtöljen och lånar datorn lite (datanörd som man är). T har precis somnat och C städar, alltså är allt i sin ordning? Haha.
Älskling dyker upp senare och Micke såklart. Middag - fisk, spännande. Sen blir det nog bara tevemys, blir nog inget inhopp i innebandyn för min del iaf. Ja av samma anledning som jag "slutat", pappa kan inte köra och kommunalt till fittja NEJTACK! Jag får helt enkelt vänta tills jag skaffat mig körkort. Vilket lär inträffa om 10 år eller? Suck på mig.

Inebandyn saknar jag verkligen så jag är verkligen sugen, gå in och spela match det första man gör efter man varit borta nästan en hel säsong vore verkligen kul:) Men det blir nog inte så..
Ska ju ta hand om Tilidisen imorgon också så jag måste sova ut, det tär på krafterna att vara med henne kan jag ju säga, världens busigaste sötkorv är hon! <3

Nej nu kallar soffan och ännu mer soffdeg, ciiaoo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback