Underbar morgon

Det måste nästan vara första gången jag vaknar såhär perfekt, hihi. Jag har nog aldrig varit gladare någon morgon förr och allt är tack vare dig, älskling<3 Underbarare finns inte! Jag är verkligen lyckligt som får vara en del av dig, ditt liv, din vardag. Och din kärlek är oslagbar älskling.

Efter den underbara starten denna morgon, när älskling kilat iväg, så blev det hopp in i duschen. Efter denna sköna dusch så blev det fixing as usual. Jag som alltid har teven på blev väldigt rädd när den helt plötsligt la av, hmpft. Men papi förklarade när jag ringde att det var för att dom släckt ner det analoga och det inte spelar någon roll att vi har boxer utan vi måste söka om allt för att det ska funka igen, puhh!
När klockan blev skoldags kila jag till bussen, dumt med tanke på det underbara vädret, till skolan och in på religionslektionen (I HATE IT!!). Efter den var det svenska föreläsning med Sari - sorgligt nog så var den jättebra!
Sen var det dags för första lektionen av Turism & Resor (för min del iaf) och ja, det verkar helt okej.

Nu sitter jag i köket och har precis ätit lite utav fiskgrytan från igår eftersom ingen är hemma och jag inte hinner få i mig så mycket annat nu innan det är dags för barngympan, men gott är det:) Mami följer med mig idag eftersom Johanni är sjukens och jag vill ha tryggheten att det finns hjälp om det behövs. Men jag tror jag kommer klara mig;)
Efter barngympan blir det raka vägen till ishuset för att intervjua Taylor, haha. En del av vårt projektarbete ska göras i T & R så han blir perfekt för det! Vi ska fota och spela in allt - scary! Med tanke på att det är jag som ska prata så är jag inte alls glad över inspelningen! ISCH, men det löser sig nog, tur att man kan redigera:p
Sen blir det raka vägen hem till teven och Anna Pihl, missade det i måndags:( Sen är det 24 och direkt efter det Prison Break, all by my self dessvärre. Men jag ska nog överleva det med, älskling borde vara hemma under prison så jag kan ju iaf prata med honom i telen om det blir läskigt och sen efteråt.

Nej nu ska jag snart kila till bussen så adjöken!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback