Brown?

Efterlängtade soldusch blev av idag, härligt. Men utan sällskap dock. Vivi har totalt vägra höra av sig eller svara så jag sket i henne och åkte in för mig själv eftersom jag bokat tiden och inte ville missa detta! Det var inte alls lika "jobbigt" som första gången utan det kändes mycket bättre nu, även om jag inte tycker det är speciellt behagligt. Det är iaf så himla mycket bättre än solarie och går på bara minuten. Så återigen är det en spänd väntan på resultatet! Men det får jag inte se förrän imorgon bitti, om jag inte är vaken vid tolv? Förra gången syntes inte så jätte mycket. Så nu tog jag nivå 2 istället så det ska bli mer färg, och jag ser redan nu lite skillnad:)

Efter "solningen" satte jag mig på tåget hem igen, inte så värst nyttig middag men supergod. Mos & korv med räksallad till, yummie! Efter den har jag spenderat tiden med att prata i telefon, vad händer? Jag har nog aldrig pratat så  mycket i telefon men det är ändå kul. Älskling o jag är så sköna när vi sätter igång våra käftar, så när Sandra ringde mitt upp i allt fick jag be om att ringa tillbaka o när jag o älskling var klara med vår disskusion om min bror bl a så la vi på och så ringde jag upp S direkt. Hon ville mest prata om studenten eftersom hon ska fixa mitt hår redan imorgon kväll o sådär:) Sen ringde farfar mitt i allt så när jag pratat klart med S ringde jag upp honom direkt. Han ville något mycket tråkigare, att Daggan (Dagmar) skulle följa med på min student, N E J ! ! Men vad kunde jag säga? Jag kan inte säga nej så jag antar att kärringjäveln kommer att komma hit :(

Dagen då. Tess & Lippa var här halv tolv typ. Och Lippa vaknade under tiden jag o T åt så jag fick gå o ta upp henne då, hihi. Sen var hon vaken nästan hela tiden dem var här, somnade till i 40 minuter men annars var hon med hela tiden:) Halv tre tog vi bussen ner till centrum och gick runt där en sväng innan jag skulle ta tåget mot stan och de hem. Dagen var helmysig med panpizzalunch och jordgubbar, hihi. Tess du är grym!

Jag väntar på att min älskling ska komma o mysa med mig nu! Men jag får titta på ugly betty själv för han kommer inte förrän nio typ:( Dumma träning. Men då kan vi mysa hur länge vi vill eftersom han också är ledig imorgon! :D Fast vi ska vara i hallunda vid tolv då jag ska göra naglarna, Camilla & Tilda ska också med för de 3 ska åka o kolla på present åt mig(a) medans jag får mina naglar gjorda.


Kommentarer
Postat av: Tess

Är så nyfiken på hur du ser ut nu :D
Men får väl se det imorgon när du springer ut antar jag :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback