Cheesecake

Igår när jag gjort mig ordning åkte jag hem till älskling, han & Hasse var ju o jobbade men Marie var hemma och jag skulle åka med henne på Linedancen senare så jag åkte dit. Vi pratade massor och åt nachos till lunch:) Sen kom älskling o Hasse hem för det börja regna så dom kunde inte jobba mer. Sen kom även Camilla, Micke o Tilda! Då var det fullt hus igen!

Sen åkte jag, Camilla & Marie till dansen och vi var med och testa faktiskt, haha. Det var skitkul:D Älskling tyckte vi var tantiga som var med men det är faktiskt asroligt, och svettigt :p Blir nog en kurs i höst om dom byter grupp! Kul var det och jag är väl en tant isf, haha.

Micke kom o hämta mig o Camilla så åkte jag med dom till salem där dom skulle bada! Jag får ju tyvärr inte bada nu men jag följde med ändå för det är grymt kul att se Tilda i vattnet, hon är riktigt cool:) Jag tog massa kort eftersom både C&M badade med T. Sen fick jag hjälpa lillsnorpan att komma upp i kanan så hon kunde åka på mage rakt ner i vattnet där Camilla tog emot henne, eller upp henne, eftersom hon dök ner under vattnet:)

Sen åkte jag med dom hem, kyckling till middag. Mums! Älskling kom nästan precis när vi kom hem, tajming. När vi ätit blev det efterrätt - cheesecake:) Den var supergod. Så vi bestämde oss för att baka två till, så Camilla instruerade mig så jag kunde baka en egen till mig o älskling att ta med hem:) Den blev riktigt god!

Under kvällen kollade vi ut tatueringar också:) Vaddå sugen? Älskling har hittat en skitsnygg han ska göra om så den blir egen och sen tatuera. Lite design av mig också faktiskt, cool. Och jag har ju egen från början, mitt namn:) Han kommer ha gjort den också, stjärnan! Så nu vill han att vi ska göra det så fort som möjligt. Hihi.

Idag fick jag veta att religionsprovet gått bra. Härligt! Och sen gjorde jag talet, det gick också bra! Nu har jag bara arbetet att skriva för turism & resor och det ska jag göra nu! Sen är allt klart:D
Barngympa sen och efter den är det raka vägen hem där älskling kommer vänta på mig, mys<3 Anna Pihl och 24 på teve som måste ses. Sen får vi se om papi kan laga duschen så vi kan basta och duscha ikväll? Vore skönt!

Imorgon är jag ledig:D B y e .

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback