God morgon!

Än en gång ska jag o älskling alltså vara ensamma, Marie & Hasse åker nämligen till Talinn idag:) Det ska bli myspys att få vara själva där för en gångs skull. Haha. Men dom är borta tills på lördag så det är inte spec länge.
Får se vad det blir till middag ikväll då ?

Igår när älskling kom så åt vi direkt. Spagetti och köttfärssås, yummie! Sen satte vi oss i bilen och åkte till Heron. Vi hade lite problem att bestämma oss om vilken film men det blev den vi tänkt från början; Wild Hogs! AS BRA! Haha, riktigt kul film alltså. Roligt var det också att vi endast var typ 25 personer i hela den stora salongen :p
Efter bion åkte vi direkt hem till mig igen. Lite titt på tv och sitt vid datorn innan vi la oss i sängen. Självklart skulle älskling börja kittla och bita mig bara för att jag la mig efter honom, idjooot;D Men jag ger som alltid igen(A).

Imorse blev jag väckt av honom när han skulle gå, hejdå puss och kram och sen somna jag nog lika snabbt igen. Iofs fick jag inte sova spec länge då min klocka var ställd på 7.00. På med mjukiskläder och in för att duscha (nej, pappa har fortfarande inte lagat min dusch här ute:@) Självklart blev jag som alltid klar innan jag trodde, så nu hade jag tid att skriva lite.

Men inte längre, dags för att gå in för frukost och sen kila mot bussen. B y e e


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback