Medans andra solar..

.. storstädar / möblerar Elin! Jajamensan, gud vad duktig jag har varit idag.

Älskling åkte härifrån halv tio imorse för han skulle tvätta fönster hos sin mormor, istället för att ligga kvar i sängen gick jag upp direkt och började dra omkring, skruva ner, flytta, packa ner saker i mitt rum. Jag blir så trött på möbleringar väldigt fort och det leder till att jag gärna möblerar om hipp som häpp och testar nytt! Så nu gjorde jag det idag, min gillestuga var ändå i stort behov av städning, då slog jag på stort.

Jag är otroligt nöjd med det "nya". Har haft nästan exakt likadant innan men det ser bättre ut nu ändå, hihi. Sen ringde jag min älskling och frågade om han hade tid över till att hjälpa mig när han var klar med fönstrena, ja han är ju världens snällaste så han kom hit direkt och skruvade upp det som behövdes:) Thanx honey♥  Det enda som är kvar som ska skruvas nu är spegeln men skruvdragaren pajjade så älskling ska ta med Hasses imorgon så gör han det då istället, sweetie. 

Idag har jag också slängt en himla massa skit och packat bort det som ska tas med när jag flyttar hemifrån så jag slipper ha det här i rummet. Så det ser verkligen fräscht och snyggt ut på hyllor & bord! Har ställt fram alla mina partyliteljus nu också, äntligen, så nu vill jag bara ha mörkt utomhus så de kan användas, det doftar verkligen otroligt gott! Kokos, jordgubbsrabarber, mullbär osv - en härlig blandning:)

Igår när vi var hos älskling spelade vi tevespel, mariokart! Det är verkligen sjukt roligt! Så vi tog med oss det hit sen. Hihi. Men filmkvällen blev lång så vi hann inte spela något mer igår. Filmerna var superbra, en komedi och en rysare vart det! När vi var klara åkte T&T hem och jag o älskling gick ut till mig o satte på Grease! Självklart somnade jag mitt i filmen, damn I'm good! Haha.

Nu ska jag kila in och äta lunch/middag och sen ska jag ut igen och spela tevespel, hahh! Måste passa på att öva idag så jag kan slå älskling imorgon:) Det kommer nog gå, jag var rätt grym igår också så. ;)

Senare blir det bara fix med det sista, rena lakan i sängen och förmodligen (om jag orkar) rensa garderoberna! Det behövs verkligen. Sen vid nio ska jag se på wallander och tända ljus, hihi. Älskling har träning så det blir en ensam-myskväll. (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback