Över!

Nu är redovisningen och inlämningen i Turism & Resor avklarat! Och alla böcker är tillbakalämnade och jag har inga mer lektioner, vaddå bra?! På måndag har vi svenska utvärdering, typ tio minuter. Och på tors-fre har vi våra sista fotodagar då vi ska redigera bildspelet som jag precis blivit helt klar med! G R E A T !

Så det återstår två slappa veckor med typ ingenting, jag klagar inte!

Min myskväll igår blev som jag tänkt, u n d e r b a r ! Vattenmelonen var visserligen inte så himla god som den brukar vara men den var väl helt enkelt inte mogen. Haha. Ugly Betty o DH samtidigt som jag satt fastklistrad vid datorn. Det har nog inte hänt förut? Men jag njöt. Sen slumra jag till medans jag tittade på Christine, skönt.

Imorse började jag min morgon med att stryka min tunika/klänning så jag kunde ha den idag :p Haha. Sen när jag kom till T&R hade vi vår redovisning som typ var ett skämt? Haha. Vi var sämst, improvisering funkar tydligen inte alltid för en. Men arbetet är klart o inlämnat nu, plus att jag lämna boken på samma gång! Bye T&R och Robban!
Vi slutade redan halv nio då fick vi vänta på att svenskan skulle börja 10.20. Kul. Jag hann iaf under tiden bli klar med bildspelet som var en himla tur eftersom man får IG annars. Sen skrev vi även ut arbetet under tiden.
Svenskan höll på i tio minuter typ, inte nödvändigt. Suck! Men betygen över hela kursen blev utdelade iaf..

Nu sitter jag i foto, igen. Väntar på att klockan ska bli halv ett då jag o Cäm ska göra vårt dataprov! Pinsamt om jag skulle kugga på det nu såhär två år efter? Oh no. Sen blir det direkt hem för att packa det sista och sen invänta älskling, när han kommer åker vi direkt ut till landet:) Hemma igen imorgon kväll eller fredag morgon, beror på Tilda om hon är sjuk eller inte. Skönt med landet ska det verkligen bli iaf!

B y e e .

PS.
Igår hände en rolig sak, mitt i min mysiga hemmakväll med tända ljus. Ska inte skriva mer än så men roligt var det:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback