Veckans planering!

Ja hujedamej nu är det dags för den dagligen planderade veckan. Och det är ju allt inför studenten! Fast här är alla planer oavsett.

Måndag - fixa present till älskling. Klipp&sling 14.00. Dusch med peeling o shave.
Tisdag - städning/fixing. Soldusch 16.00. Mys med älskling <3
Onsdag - göra cheesecakes. Naglar 12.00. annan förberedning. Umgås med min älskling. Syrran kommer! Sandra sätter spolar i håret.
Torsdag - Sandra fixar håret. Somayeh sminkar. Klädning. Fixing för Champagnefrukost (hos mig) 9.00. Sen åker vi tillsammans till skolan där vi ska fotas 10.30 och sen är det fullt upp med lunch, betygsutdelning och sen slutligen aulan, och därefter det vi alla väntar på, utspringet :) Det lär nog bli en hel del tårar.. Och jag kommer ha en hel del personer som står och tar emot mig på skolgården, ännu mer tårar. En känslosam dag helt enkelt.
Sen blir det lastbilsflak nån timme för att sen bli upphämtad av älskling och åka hem till mig där mottagningen är och det kommer komma runt 30 personer (men typ hälften kommer ju vara med redan i skolan, haha). Sen vid niotiden åker vi in till stan för slutskivan, slutmomentet på 3 underbara, jobbiga, sjukt roliga år!
 Fredag - gissar på en väldigt tung dag? Haha. Ladda om till fredagen, 8 juni, älsklings student :)

Oh my, härliga vecka alltså. Nu ska jag ta min telefon som ringer, it's my baby who' s calling <3


Kommentarer
Postat av: Tess

Fullt upp :)
hoppas du får en bra student!

Postat av: Tess

Ja självklart! Varje dag om du vill det ;-)

2007-05-28 @ 12:14:35
URL: http://terri88.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback