Vilken SKAM!

Snacka om att man har tappat lusten för eurovision helt nu, USCH. Hur fan kan Serbien vinna? Lesbian power eller vad? Haha. Nej nu blir det inte alls sug nästa år när det är dags igen. Fyfan! Sverige & Greklan var bäst och vad händer med dom? Fuck äckel-östländerna. Teamwork till tusen! Sverige behöver mer grannländer, eller hur.

Men förutom denna besvikelse var kvällen mys. Vi kom till Cämi runt halv fem, mötte Mackan & Emmi och det blev typ hockey direkt. När andra perioden var slut åkte älskling & Mackan och hämta pizzorna vi beställt. Mums! Hockeyn var ju inte heller något vidare kul att titta på, vad fan höll sverige på med? Skit.

När hockeyn var slut blev det lite chill bara och massa prat tills Sing a Long började:) Var inte heller det bästa (ingenting var bra på teve denna kväll, haha) och man blev lite seg sådär. Jag mådde himla dåligt ett tag tack vare medicinen men jag röck upp mig lite när ESC började! Vi var tio stycken hos Cämi ett tag, haha. Lite trångt var det men ändå trevligt. Sen gick Linn & hennes Petter lagom tills eurov. skulle börja. Trång var det iaf ändå. Haha.

När alla bidrag, äntligen, var klara rörde vi oss mot bilarna och åkte hem. Vi körde hem Tomi & Tilda först och när vi kom hem till mig kollade vi självklart klart på tävlingen. Jag slumra till ett tag men älskling såg snabbt till att jag vaknade, ceeepe! :) Man blev ju bara på dåligt humör av röstutdelningen, fusk? Skitsamma men nu vill jag inte ens kolla på den nästa år. Sverige var b ä s t ! Och Grekland tvåa.

Imorse vakna vi av att Hasse ringde o väckte älskling för han skulle jobba igen, vi gick in o åt en mysfrukost tillsammans först:) Nu har älskling åkt och jag sitter här. Ska göra mig i ordning snart och sen får jag se vad som händer. Antingen blir det Linedance idag igen med Camilla också, det är provapå men jag vill nog bara titta isf. Eller så ska jag bara ta det lugnt hemma, öva på talet och sen möta älskling efter träningen vid fyra. Efter middagen ska vi hem till C&M en stund:) Så om det blir linedance åker jag med direkt dit efteråt.

Måste iaf öva på talet en gång. Ikväll är det Wallander på teve också, får se hur länge vi orkar kolla? haha. Sen sova. Imorgon är det en kort dag, religion 11-12, svenskatalet och sen slutar vi:) Då ska jag skriva projektet så det är klart för på onsdag ska det in! Done done and done, H Ä R L I G T ! Har även dataprov på onsdag sen är allt plugg, prov och alla inlämningar slut för gott! (Tills jag pluggar vidare åtminstone, haha)

Nu ska jag vänta på telefonen, Camilla ska ringa. Sen göra mig ordning. B y e

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback