Ännu en helg

Ännu en helg har gått.. Vi åkte till lekslottet så fort vi var klara idag, så 12-14 var vi där och lekte en hel del:) Tindra följde också med med mamma o pappa såklart så jag o älskling hade fullt upp med T&T medans mammorna & papporna satt och prata bara. Haha. Det var jäättemysigt.

Sen körde älskling hem mig eftersom han hade samling nästan direkt när vi kommit hem och hämtat bilen hos C&M. Då gick jag in till mami & papi och jag hade fått en jättestor toblerone, winergum och en flaska Koskenkorva:) Så hade hon köpt en mini jäger till älskling. Satt o prata med mams o paps en bra stund, nu känner jag mig lättad på något vis? Sen kollade jag lite teve innan jag gick ut till mig.

Det var iskallt hos mig så satte på mitt extra element på full effekt, moaha! Sen har jag packat ihop lite grejer för jag ska sova hos älskling inatt. Han hämtar mig efter träningen och då kanske han ska tvätta bilen men jag vet inte om jag följer med eller väntar hos honom? Är inte sugen på något av det.. Hoppas han struntar i det!

Gårkvällen var väl sådär.. Drack några drinkar iaf. Redan vid elva kilade vi med hem till C&M, skönt, T somnade i vagnen på vägen så när vi kom hem till dem satte vi oss på balkongen och spela pictonary:D Sjukt roligt! Kvällens roligaste lätt. Halv ett ville jag sova och somnade på en obäddad madrass, haha snacka om trött (elr påverkad?). Men jag vaknade snabbt igen av att älskling & C jävlades med mig dem bajskorvarna! Eftersom jag var så trött då så sa jag ifrån och somnade om snabbt igen. Höhö.

Nu ska jag vila typ, är sjukt trött.. Och hungrig, men det blir ingen mat förrän älskling hämtat mig. Dvs om en timme typ. Imorgon är det jobb 9-18 och sen har älskling match 20. Efter den hoppas jag att han kan komma hit, annars sover jag nog själv.


Ett år och Nio månader idag <3 Tiden springer iväg.. Jag älskar dig Andreas!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback