Blodprover - no no

Det var ju idag dags för vår Grötkväll med julpyssel, jag var inte så jättesugen eftersom jag öppnat på morgonen. Och sen dessutom åkt iväg till doktorn vilket tar en del på krafterna.. För det första är det inte speciellt roligt att behöva gå dit alls och sen när det väl var klart så sa han att jag behövde ta blodprover eftersom jag har så ont jämt och han inte hittade något! Blodprov?! Jag?! No no. Jag höll på o dö när han sa det.

På södertälje sjukhus var det typ 30 nr framför oss och jag var ju tvungen att åka tillbaka till jobbet i tid så vi gick därifrån. Marie gick iaf o hämta ut nya p-piller åt mig medans jag satt i väntrummet en stund innan vi gav upp, 264 kr kostade dem!! Dem jag hade förut pröjsa typ 60 spänn för. Fy fan vilken skillnad, men jag hoppas dem funkar nu för då är det värt varenda krona. Typ;)

När vi ätit på jobbet så kom mamma in så vi kunde gå upp till vårdcentralen. Jag kunde ju inte gå själv eftersom jag är så jävla dörädd för nålar och blod! När hon stack mig blev jag helt kallsvettig och klämde som fan på mammas fingrar, sen när hon väl fyllt upp de tre rören hon skulle (jag tittade självklart inte en endaste gång) och tagit ut nålen gjorde det ont. Inte lite heller. Jag fick iaf ligga kvar en stund i stolen eftersom dem såg på mig att jag inte var så ok. Det snurrade lite grann och jag skakade lite men det gick över rätt snabbt!

Hur som helst, nu har jag iaf fått svart på vitt att jag inte har något fel. Inte synligt iaf! Bara vänta på svar från blodet sen och hoppas att det är lugnt där med. Men ändå vore det ju bra om det var något, så jag vet varför jag har såna värkar jag har! Tog iaf första p-pillret redan ikväll, får se hur det går nu :)

Grötkvällen med julpyssel vart mysig. Även om jag mest ville hem så var det ju självklart trevligt! Nästan alla kom och pysslade massor så lyckat vart det absolut. Jag åt tre portioner gröt, HAHA:D Men det fanns dem som var värre jag lovar. Sen blev det några pepparkakor efter också, yumm.

Älskling hämtade mig direkt när vi var klara så åkte vi till willys. Jag köpte inte hem speciellt mycket mer än godis o läsk, som vanligt. Men vi lyxar till det ikväll för nu ses vi ju inte imorgon och kanske inte på fredag;) Då är det ok!

Imorgon jobbar jag 7-14, så jävla skönt. Ska gå direkt ner till centrum efteråt och klippa mig:) Äntligen. Skönt att Sandra har börjat på Helmers nu, nära o bra. Höhö. Sen måste jag hämta ut mitt paket och så ska jag köpa lite sminkborttagning o så.. Massa bränning av pengar jämt jämt. Usch.

Nej nu ska jag joina älskling i sängen, det är ju roomservice på teve så han är helt fast;D Nattinatti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback