Jag försöker, tro mig

Idag stog det ljusparty på schemat men när jag vaknade imorse kände jag bara nej jag vill inte. Jag hade absolut noll lust att sitta och lyssna på "kärringen" i typ en timme om alla ljusen på bordet.. Jag ville bara beställa! Och sen skulle ju köksdelarna komma! Så på vägen hem från jobbet ringde jag Camilla och sa att jag inte skulle dyka upp men att hon kunde ta min beställning iaf, så hon fick mer bonus;) Det påverkade nog en del för mitt kom upp till 979 kr! Fast då var det till mams och syster också. Men mest till mig som vanligt, höhö.

När jag kom till brevlådan här hemma så stog älsklings bil parkerad på vår uppfart, snacka om att jag blev överraskad:) Och sötisen var ute och skottade min "gång" och till mamis & papis dörr. Nog för att han tycker att det är roligt men hela förra vintern höll han i det och nu börjar han igen.. Det behöver han ju verkligen inte!

Eftersom jag inte hade någon aning om att han skulle vara här, för ingen var ju hemma men han hade ju en egen nyckel som jag glömt, så hade jag heller inte planerat någon middag (jag äter ju typ det äckligaste/lättaste om jag blir hungrig). Så efter ett tags disskuterande åkte vi ner till ica och handlade. Det blev som vanligt något väldigt enkelt och snabbt, för min del kycklingklubba (och för älskling revbensspjäll) och potatissallad:) Snabbt o gott!

Sen kom köksgrejerna och han satte igång med det. Gud vad bortskämd jag är! Det känns verkligen som att jag har "tummen mitt i handen", han har gjort allt sånt åt mig enda sen vår första dag tillsammans typ. Haha. Men skåpet har vi inte satt upp för vi ska nog fixa två reglar först eftersom den här stugan är som den är, men lådgrejen är på plats och det blev super:)

Nu har vi kollat på ugly betty och myyyst<3 Snart ska jag ta bort mitt smink och sen ska vi väl sova så småningom. Jag börjar ju 7 imorgon så jag ska gå upp med honom, och försöka ta en dusch om det inte är alltför kallt;)

Kan passa på att nämna att matchen igår gick bra, vinst med 4-2. Domarn var skit så vinsten kändes extra skön då! Sen lyckades ju min pojkvän självklart dra på sig en matchstraff i slutet. Men jag förstog honom:) Vi missa början av prison sen men det gjorde inte så mycket för den serien har ju blivit så jävla seg!! BLÄ

Nattinatti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback