Jävla mensvärk!

Jag trodde nästan att jag skulle svimma idag.. Har haft världens kramper i magen hela jävla dagen. Ett tag var det värre än andra.. Precis när jag kom hem och gick på toan hade jag fått mens. Det var inte igår lixom. Det var nog förr förra månaden? Skönt är det iaf. Den här jävla mensvärken är jag glad om jag slipper..

Så nu sitter jag här i min soffa och lider. Usch vad synd det är om mig! Men något roligt i det här kan jag allt tala om.. Hitta en ledig lägenhet vid centrum så jag har anmält intresse på den nu:) Ska även ringa imorgon och tjata lite, så man kanske har en liten jävla chans att få den? Då flyttar jag och Cämi in 1a mars! WOOOW. Men det är ju självklart för bra för att vara sant så det är lika bra att inte hoppas alls..

Ikväll kommer förhoppningsvis älsk hit och sover! Annars vet jag inte hur vi gör, jag har ingen större lust att sova där inatt när jag precis fått min mens och värken är som värst.. Blä. Men imorgon ses vi inte och inte på fredag heller förmodligen! Så det vore kul att hinna ses idag då.

Nu ska jag försöka komma på något jag kan stoppa i magen lite senare när jag är hungrig. Måste även ta tag i all tvätt som ligger överallt. Alltid är det något! Meeeen nej nu ska jag maila föräldrakooperativet först av allt, så det blir av! Jag är verkligen dålig på att ta tag i saker.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback