Liiite julhandling

Idag fick jag äntligen lön. Det innebär ju också räkningar, blä. Måste skärpa till mig med mobilen nu jag får bara högre och högre räkning varje månad, det svider!! Det var okej när mamma betalade men nu är det ju jag, haha.

Hur som helst, när jag betalt min räkningar kom älskling strax där efter. Vi åkte direkt mot skärholmen för att handla lite julklappar:) Vi köpte present till Tilda eftersom hon fyller år den 12, men vi väntade med julklappen för att se vad hon får av alla andra i present innan. Höhö. Sen köpte jag en julklapp till syster! Men hittade ingenting till brorsan:( Älskling köpte även till sin syster. Hihi. Sen åkte vi hemåt för älskling skulle på träning.

Nu har jag precis duschat. Jag har svinont i magen just nu! Vet inte varför.. Imorgon ska jag vara hos läkarn 9.15 och det ska bli så skönt. Svärmor ska köra mig fram o tillbaka, så gulligt:) Då behöver jag inte ta ledigt eller så från jobbet utan kan bara gå och komma tillbaka - perfekt. 

Imorgon har vi grötkväll med julpyssel med våra barn o föräldrar på jobbet så jag slutar inte förrän 19! Inte nog med det så öppnar jag! Alltså kommer jag vara på jobbet 6.30-19. Halleluja. Sen ska jag iaf umgås med min älskling<3 Kanske blir maxi för lite handling hem till mig. Men det suger att jag inte har frys! Annars blir det nog bara massa mys vid teven som vanligt;)

Nej nu ska jag kolla lite teve och ta bort sminket. Nattinatti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback