Lite roligare..

Jag har ju skrivit förut att jag tycker det blir roligare i bloggen med bilder.. Här kommer iaf några.




Den här bilden är ifrån min 18års dag! Öhman, jag och älskling:) På måndag är det bara två månader kvar till min 20års dag!! Helt sjukt att tiden går så snabbt. Det var på min 18års dag som jag o Andreas kysstes första gången, hihiii. Och nu har det nästan gått två år sen dess, det är  s j u k t .




Kollage från Sunny Beach, sommaren 06! Det är nog det roligaste jag gjort i mitt liv. Åtta tjejer (varav hälften inte ens kände varann speciellt bra) tillsammans en vecka i SB. Hela resan var grym och vi hade sån tur med allt, speciellt vädret:) Träffade ju även en hel del andra hemifrån där nere. Sjukt bra var det iaf! <3




Björn Rosenström, i Sundsvall, på Gatufesten 2007! Det var en riktigt rolig vecka, den roligaste under hela sommaren helt klart. BJÖRNE ägde! Det var första gången jag såg honom. Precis innan vi skulle in på festivalområdet sa Andreas att jag skulle bli förvånad när jag såg honom för han säkert inte såg ut som jag förvänta mig. Och NEJ, inte fan trodde jag att han var så snygg! Haha. Hela hans "konsert" var grym:)


Det var iaf 3 bilder, hihi. GOOD TIMES BABY!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback