Middag med C&M

Nu har jag kommit hem från jobbet - äntligen helg!! Älskling låg på soffan o vila när jag kom, så söt. Vi har även hunnit med att bestämma att vi ska äta middag hos C&M efter hans träning ikväll:) Så jag ska åka och handla middagsgrejerna med Camilla, Micke & Tilda snart. Men T kommer få äta innan eftersom det blir för sent för henne att vänta till halv åtta - åtta tiden. Då ska hon ju sova igentligen.

Lika bra att jag tar med mig Singstar också för det blir väl kvällens underhållning igen, haha. Kan lika gärna lämna det hos dem för vi använder ju knappt det hemma. Bara om vi festar! Haha. Ska packa sovgrejer också ifall att det blir så att vi sover kvar där inatt. Man vet ju aldrig med oss när vi är hos dem;)

Imorgon ska vi på 50års fest. Jag är inte så jättesugen igentligen men men.. Älskling kommer inte komma dit förrän halv nio typ eftersom han har match, men jag ska gå dit med antingen Marie eller C&M och T. Hoppas att vi går med dem hem sen också för det är nära och bra, plus att dem nog inte stannar hela natten;) Höhö.

Mami åker till helsingfors nu ikväll. LYLLOS. Vi pratade även om en utlandsresa idag på jobbet, jag bangar nog inte på en vecka med henne, hon betalar ju:) Blir förmodligen i början av januari. Yes! Men nu på kryssningen skulle hon köpa med sig ett och annat till mig iaf, hihi.

Nej nu ska vi röra på oss! Trevlig helg!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback