18 oktober :)

Idag åkte vi iväg till Hågelby med alla barnen och kom tillbaka till dagis halv ett igen. Det var jätteskönt att komma iväg lite och barnen älskade det. Hälsade på en gris som hette Danne, HAHA. Han kunde sitta på kommando, de´ni! Sen åt vi vår lunch (pannkakor:D) ute innan vi började röra oss mot bussen hemåt igen. Sen fick jag sluta redan halv två idag vilket var otroligt skönt!

Gårdagen gick bra på jobbet, men det är jävligt segt att jobba 7-16 måste jag säga. BLÄ. Blev till och med nästan halv fem innan jag kunde komma iväg. Älskling kom och hämta mig så åkte vi raka vägen till Heron och Media Markt. Jag köpte nya Singstar och han köpte en bluetooth handsfree:) Sen åkte vi hem till honom och lämna av mina saker och så innan vi åkte till centrum för att möta Camilla, Micke & Tilda!
 
Tilda fick en tunika och strumpbyxor av oss och sen åkte vi med hem till dem. Gud hon är verkligen stor nu sötkorven, och förstår så mycket:) Efter lite fika och mys med T så åkte vi hem till älskling igen. Jag var jättetrött så det blev inte alls nån lång kväll utan redan efter första halvlek i fotbollen gick vi upp och la oss. SÅ skönt:)

Imorse vaknade jag knappt av mitt alarm, det är nog första gången det händer? Helt sjukt.. Hur som helst så när jag väl vaknade gjorde jag mig i ordning i lugn och ro, mitt i allt kom Marie upp för att se så att jag kommit upp ordentligt. Haha. Sen gick vi till bilen och så fick jag skjutts enda fram till dagis:) Hur skönt som helst.

Nu sitter jag på soffan och försöker hålla mig vaken.. Funderar på att åka ner till centrum en stund, behöver handla lite och så har älsklings kläder kommit. Men han ringer snart så får se om han kommer förbi efter maten isf så kan vi hämta ut paketet innan han ska på sin träning för sen ses vi ju inte. Annars ska jag bara städa, måste verkligen dammsuga. Sen ska jag plocka ordning på lite grejer och diska.. Åh så kul!

Skulle vilja färga håret idag också men vågar inte göra det på mig själv och mami skulle tydligen iväg med jobbet.. Åh vad jobbigt det blev nu då! Imorgon blir det verkligen till att skynda sig hem efter jobbet så inte syster & co kommer före;) Så ingen färgning hinns då heller..

Idag har vi varit tillsammans i ett år och åtta månader ♥
Tack älskling för alla underbara dagar..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback