7 dagar kvar..

Jag kom och tänka på min syster idag, de kommer ju på fredag :D Jag tittade igenom mina bilder på datorn och bröllops mappen.. Kom då och tänka på hur fint det var och hur mycket tårar det rann (jag börja nästan gråta igen då för det var så vackert!) och sen på själva festen, hur jävla full jag lyckades bli! Fyfan vad pinsamt! Nästa gång det blir något så stort ska jag verkligen tänka mig för. Liksom decka 00.30 på syrrans bröllop är ingen stor hit precis! Även om de bara tyckte det var kul att jag mådde skit och att jag varit så full, så skäms jag för alltid..

Och så kom jag och tänka på att hon kommer ha en mage nu, mamma skvallrade också att Jakob sagt att hon har fått en stor rumpa :D Haha, välkommen till familjen sis! Jag är iaf jättespänd på hur stor magen är nu:) Och sen på lördag ska jag få se min systerson på 3d/4d ultraljud :D Gooosch, det kommer bli en stor stund!

När jag ändå håller på och pratar om min kära syster så kan jag fortsätta.. Hon kommer ju att vara superstor på jul i år eftersom bebisen är beräknad mellan 27-30 januari! Så vi ska åka ner till dem och fira jul där i år. Först var jag jättearg över det för att jag inte ville fira någon annanstans än hemma, men nu känns det bara roligt! Vi börjar ju bara på en ny tradition, i hennes hus med hennes familj. Men hade inte bror följt med hade inte jag åkt. Det innebär ju också att jag inte kommer att få vara med min älskling,det känns tråkigt men vi får fira när jag kommer hem istället. Vi ska åka den 22:a och så ska vi åka hem igen den 25:e. Så det blir inte så länge ändå..

Nu till dagen; and today it's saturday :D Jag sitter i min soffa med datorn i knät. Har precis tryckt i mig (nästan) en hel pan pizza, smarr. Nu ska jag bara ta det lugnt och vänta på Camilla. Om mami kommer ut med min dammsugare igen så ska jag väl dammsuga lite också!

Älsko väckte mig typ vid nio första gången idag, suck. Men ändå söt;) Vi låg och drog oss ett tag innan jag kände att jag var tvungen att hoppa in i duschen. Efter den satte jag mig på soffan och glutta på datorn en stund medans älsk kolla på Scrubs (Blä). När det var slut sa vi hej då och jag satte igång muuuusik! Började plocka lite och sen göra mig i ordning.

Sen har jag bara varit en fet datornörd som alltid.. Men nu är det dags för lite musik igen och bestämning av kläder till kvällen! Måste även försöka få C att skynda sig lite så vi hinner handla mat och mitt groggvirke lugnt o sansat;)

Party on people.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback