Afropower

Idag var det dags för träning igen, vi var så braiga att vi tog Afropower igen! Det kunde vara kul att få hänga med lite mer på söndag tänkte vi. Så vi fick öva lite idag också med en annan instruktör, och denne instruktören råkar då vara Kaisa, våran gamla idrottslärare från högstadiet! Snacka om kul att få träffas igen och att få köra hennes pass. Trodde ärligt inte hon skulle känna igen mig men hon sa direkt - neemen hej Elin gud vad roligt att se dig! Yeah right, jag var ju toppeleven visst. Haha. Men det var trevligt iaf!

Hennes pass var något bättre än det andra, för min och Camillas del iaf. Eftersom vi inte är så bra på det där så var det as bra med Kaisas pass idag för hon gick igenom varje steg helt och hållet så nu känns det som att man kan flyta in lite bättre på söndag;) Och hårt var det!!

Dagen på jobbet var helt okej idag med, men kunde inte ta ut friskvården idag heller. FUN! Men då löser vi det imorgon sa dem, så imorgon ska jag alltså sluta 13.00 (om jag inte tar rast!) och det är väldigt skönt! 7.30-13 istället för 15:) Väldigt bra!

När jag slutar ska jag kila ner till centrum! Där ska jag köpa bussremsa (till lördagen;D) och mat.. Sen kommer älsko när han slutar jobba så ska vi äta middag:) Vet inte ännu vad jag ska laga för något?! Sen ska han åka ner till ishuset o stå i kafeterian men jag tänker inte spendera min fredagskväll där så jag stannar hemma framför teven;) Så kommer han tillbaka sen och myser framför teven med mig. <3

Nu ska jag äta min pirog och kolla på Peking Express, nattinatti

Kommentarer
Postat av: emmi

vilken tid är afropower på söndagar?:)

Postat av: Elin

17-18

2007-10-12 @ 07:00:52
URL: http://el1ns.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback