Födelsedagsfika & paket.

Ja det vart himla trevligt hos C&M och T. Mycket fika också, usch o blää vad jag proppar i mig.. När de andra kom så skulle vi typ åka så det blev lite knasigt men det gjorde ju ingenting! C fick ett par nike mys/träningsbyxor och en blombukett utav oss:)

När jag kom hem var bror & S här så de kom ut och kollade på min nya teve och pratade lite. När de åkte plockade jag ordning på all skit jag sprider runt mig hela tiden och hoppade sen in i duschen.. Orkade dock inte dammsuga så det tar jag imorgon efter jobbet, eller nått!

Som vanligt är min älskling ute i så god tid med att höra runt så vi vet hur helgen blir.. Suck.. Han är verkligen sämst på att kolla upp saker och ting! Men hur som helst så får jag veta hur det blir runt 22tiden ikväll. Planerna är iaf att förmodligen bowla på heron imorgonkväll :) Och på lördag är det först match och sen efter den hoppas vi på middag här hos mig.. Som sagt, runt 22 får jag veta.. Hoppas verkligen Tomi & Tilda har lust och kan för det var så länge sen vi träffades och umgicks nu :(

Kikade in på h&m nyss och såg att paketet borde kunna hämtas imorgon, det är ju helt perfekt isf inför helgen:) Hoppas hoppas.. Men då blir det väl inte förrän på måndag bara för det..

Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner i sängen tror jag, hoppas att snoret och huvudvärken försvinner under natten för det har varit ett stort jävla irritationsmoment hela dagen. USCH. Börjar 8 imorgon men måste upp lite tidigare ändå eftersom jag tänkt ha utsläppt igen och måste platta håret som dessutom är blött nu när jag ska sova.. Hah. ge mig platt hår tack!

nightinighti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback