HELG

Nu är det äntligen helg, äntligen! Fast dagen idag var lite trevligare än vanligt på något sätt.. Ja det har ju sin anledning också men det var ju ändå en grej som hände på förmiddagen som var en riktig jävla skit grej! BLÄ. Men eftermiddagen blev super, hihiiihihihi.

Efter jobbet hämtade papi mig så åkte vi och handlade mat, hamburgertallrik från nya grillen:) Sen när vi kom hem hade älskling kommit men han hade redan hunnit vara hemma och äta också så han åt ingenting.

Nu sitter jag i soffan och funderar på vad jag ska ta på mig för något? Hmm.. Det blir nämligen bowling på heron med Emelie & Markus ikväll! 21-22 har vi en bana, jag älskar discobowling :D Och sen var det ju en tag sen bara vi fyra hittade på något också så det ska bli väldigt trevligt och roligt, hihi.
 
Imorgon efter matchen blir det middag med Tomi & Tilda, äntligen får vi umgås:) Men kvällen blir nog inte så lång ändå för de ska hem till henne sen och det är ju en bit att köra till Åkersberga! Och hon bor ju på landet ;) HIHI.

Måste hämta ut paketet också, det har kommit nu precis som jag trodde :D Men Andreas vill bara sova nu, ja han ska sova lite innan vi ska åka och bowla tydligen. Morrr. Men jag klarar mig och när jag får nog hoppar jag bara på honom i sängen :D Moahah.

Nästa helg röstar jag för en tjej-utekväll :) Long time ago, ja alldeles för länge sen..


image168

hoppas på nästa helg honeeey!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback