Kompetensutveckling & planering

Det var vad som stog på schemat idag för oss som jobbar på de fyra(?) förskolorna i Storvreten. Jag började min dag med att försova mig, OOPS, tur nog ringde mami bara en kvart efter att jag skulle gått upp och en kvart innan vi skulle gå och frågade om jag var klar! Shit svarade jag och då förstog hon att jag försovit mig.. Haha. Men vi var iaf i tid så det var nemas problemas!

Vi blev indelade i tre grupper och fick vara på tre olika stationer, ute i skogen! Jag hade klätt på mig leggings under jeansen och korta vinterjackan så jag frös inte mer än om fingrarna fast jag hade fingervantar.. Efter de tre stationerna fick vi gå ner till skolan där vi skulle äta vår lunch. Snacka om att de gjort skolan mycket mysigare än den var när jag gick där!! Vilket var för typ 8a år sen. Vi fick till och med efterrätt, äppelpaj med vaniljsås:) Grymt.

Efter lunchen var det bara att åka upp till dagiset där varje avdelning skulle ha sin egen planering. Vi körde på och kom väl fram till en del. Sen skulle J iväg på studiebesök så då satte vi igång och flytta om på avdelningen (igen!) istället:) Haha. Jag fick ta allt i egna händer vilket var sjukt roligt! Blev jättebra också, tyckte även V & E. Sen vid fyratiden hade båda V & E gått hem så då kilade jag också.

Jag är helt slut efter den här dagen så jag ska nog inte röra mig ur fläcken ikväll.. Älskling har match som jag såklart vill se men jag vet inte om jag orkar stå i ishuset till 22-tiden. Då är inte vi hemma förrän halv elva, elva så ska man komma i säng och så, det blir jättesent då. Men jag har inte bestämt mig helt ännu för ska jag dit så åker jag med älskling hem sen och det är ju också lockande.. Åh, jag vet inte hur jag ska göra helt enkelt.

Men imorgon är det ingen hockey för älskling (hoppas de inte ändrar det heller!) så då blir det myys för oss<3 Jag jobbar till halv fem sen får vi se vad vi hittar på. Någon film och gottis blir det nog iaf. Som alltid när vi träffas..

Ikväll är det prison start också men jag orkar fanemej inte vara vaken så länge! Haha. Älskling sa att de skulle spela in det där hemma men jag har ju ingen video så kan inte kolla på det senare ändå, iaf inte hos mig:( Men får väl låna en video till det då. Haha. Måste ju se vad som sker i serien!!

Nej nu blev det alldeles för långt. Ska lägga mig ner igen och bara dega på. Bye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback