Ont i rumpan?!

Jag har ont i rumpan, ja inte I själva rumpan utan i skinkorna!?! Träningsvärk kallas det närmre bestämt. Buschanemej vad ont jag har haft hela dagen lång, så fort jag böjt mig när har det spänt som bara den i rumpan (i skinkorna!).. Och i vaderna också. Lite roligt är det ju självklart för det ger något, men aj aj aj.

Imorse fuskade jag, jag åkte med papi till jobbet istället för att GÅ!!! Fy mig! Men det var bra skönt vill jag lova, världens oväder ute och kallt som attan. Plus att mami skulle åka med så då gjorde jag med det. Haha.

Jag fick sluta 13 idag och det var gryyymt skönt! Dock inte promenaden ner till centrum, why this weather?! Väl nere i centrum kila jag in på h&m för att kolla lite, jag fick ju en check på 150 kr i förrgår så tänkte att jag kunde shoppa för den. Jag menar, varför spara?! Nej jusste.. Blev sminkborttagning, bodyglitter, nagelpenna och nagelstärkare :) Mina naglar går av hela tiden så tänkte att jag ska börja använda stärkare och fila oftare.. We'll se about that.

Sen köpte jag bussremsan och sen blev det mat. Jag är verkligen urdålig på att hitta på maträtter, no fantasy. Blev iaf kycklingfiléer, pommes, besås och grönsaker - ska nog bli Mums :) Om jag hittar någon marinad inne hos mami & papi, haha.. Sen blev det även godis (vad annars?!) och bröd.

När jag kom hem plockade jag in det jag köpt, gick ut med soporna och plockade undan kläder från stolarna och tog reda på träningsgrejerna.. Jag fattar inte varför det blir så rörigt hela tiden, orkar inte städa!! Maby thats why? Haha. Nu är det iaf smutsen som ska in till mami så hon kan tvätta och disk som ska diskas.. Blä.

Jag kommer nog somna snart.. Så god natt allihop!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback