Party pictures & dagen..

Här är några av alla de bilder som togs i lördags, KVÄLLEN ÄGDE!


   
Cämi posing - Tilda söööt - just me posing?

    
Greasemixen är på :D - Sköna miner ;) - Sean & jag, som vanligt. Haha.

   
Röjj!! - Jomen de är grymma på att dansa;) - Hmm, wet t-shirt right.. :D

Idag har allt gått bra. Jag ångrade mig i sista sekund igår när papi ringde och frågade om jag inte ville åka med på matchen ändå, så jag slängde ihop lite packning och åkte ner med honom. Tyvärr förlorade bhc, men första förlusten hittills så det var ju inte dåligt ändå.. Väntade sen på älskling och när han var klar åkte vi hem till honom!

Vi kollade faktiskt sista halvtimmen av prison iaf, haha, vi kunde inte hålla oss borta;) Det var iaf spännande som vanligt.. Men känns ändå som det är lite utdraget.. Efter det gick vi upp och la oss men jag hade världens problem med att somna så vet inte hur lång tid det tog innan jag till slut lyckades, suck.

Imorse vaknade jag och var stressad, jag vet inte varför? Haha. Kom iaf lite tidigt till jobbet så hann att äta frukost:) Sen höll vi på med avdelningen en del så nu är den jättefin, eller ja så fin den kan bli i detta nu. Sen blir det ju renoverat nästa år så då blir ju allt mycket bättre.. Efter mellis gick jag iaf ut med dem barnen som var kvar.

Fick sluta tio i fem idag, istället för fem som jag skulle jobbat över till men inte ville :p Haha. Skyndade iaf ner till centrum då när Camilla, Tilda & älskling väntade. Vi gick nästan direkt till donken för att äta middag. Efter den så körde vi hem dem till sig så vi stannade en stund och bara satt o prata i nya soffan de köpte igår, skitsnygg:)

Sen åkte vi förbi och hyrde film på vägen hem till mig. Den är på just nu så jag ska faktiskt dra mig härifrån strax. Hoppa in i duschen direkt när vi kom hit och sen packa jag ihop lite inför imorgon, bad med barnen då.. Och nu sitter jag i soffan och älskling ligger i sängen, så jag ska stänga ner här nu och hoppa över dit:)

Nattinatti, haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback